Veilig op reis

Ga je binnenkort op reis naar het buitenland? Vertrek met een gerust hart en bereid je voor. Helan begeleidt je bij jouw reisplannen. Op de pagina's hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om zonder stress op reis te vertrekken.

Voor je reis

Zorgeloos op reis gaan, begint bij een goede voorbereiding. We zetten alles op een rijtje, zodat je binnenkort in alle rust van je vakantie geniet.

Tijdens je reis

Ook tijdens je reis kan je medische zorgen nodig hebben. Ontdek waar je tijdens je reis op moet letten om medische zorgen terugbetaald te krijgen in België.

Na je reis

Eens terug in België, breng je ons op de hoogte van je medische zorgen in het buitenland. Wij betalen je dan snel terug.

Mediphone Assist

Deskundig medisch advies in je eigen taal? Een vlotte repatriëring? Reken op de reisbijstandscentrale Mediphone Assist bij dringende medische zorgen in het buitenland.

Reisdocumenten

Vakantieplannen? Of voor een tijdje naar het buitenland? Bekijk hier welke info of documenten je nodig hebt voor jouw bestemming. Kies je bestemming, en je bent vertrokken!

EZVK, de Europese ziekteverzekeringskaart

Op reis aantonen dat je in orde bent met de wettelijke ziekteverzekering? Met je EZVK bij de hand hoef je enkel de remgelden te betalen.