nl  fr

Betaalbaar verzekerd.

Lig niet wakker van hoge kosten bij ziekenhuisopname of tandzorg.
Dankzij onze tand- en hospitalisatieverzekering.


Jouw voordelen

  • Hou tandzorg en hospitalisatie betaalbaar
  • Uitstekende prijs-kwaliteit
  • Snelle en vlotte terugbetaling
Helan

Tandverzekering Dentalia Plus

Dentalia Plus betaalt tot 1.250 euro terug per persoon per jaar voor tandverzorging, beugels, kronen, implantaten en meer. Bescherm je hele gezin een leven lang tegen dure tandzorgkosten.

Hospitalisatieverzekering Hospitalia

Geen zorgen om ziekenhuiskosten, want Hospitalia beschermt je voor, tijdens en na je opname. Kies de formule die bij je past uit onze 3 Hospitalia-verzekeringen.

 

Een antwoord op je vragen

Om te kunnen aansluiten bij Dentalia Plus of Hospitalia, moet je ook klant zijn bij Helan Ziekenfonds.

Veranderen van ziekenfonds is heel eenvoudig. Vul het formulier in en wij regelen je overstap met je huidige ziekenfonds.

Die verzekering hoort bij de dienstverlening van je huidige ziekenfonds. Stap je over naar Helan Ziekenfonds, dan wordt niet alleen je ziekenfondsdossier maar ook je extra verzekering stopgezet.

Sluit daarom meteen aan bij onze extra verzekeringen als je aansluit bij Helan Ziekenfonds. Contacteer ons en we helpen je alles te regelen.

Ook goed om te weten: had je bij je vorige ziekenfonds al een gelijkaardige verzekering, dan vervalt je wachttijd voor een extra verzekering via Helan.

Elke verzekering heeft een wachttijd. Dat is de periode vanaf je aansluiting die je moet overbruggen voor je terugbetalingen kan krijgen. Afhankelijk van de verzekering en het type zorgen, verschilt de wachttijd van 6 maanden tot maximaal 12 maanden. Maar nood breekt wet natuurlijk. Heb je dringende medische zorgen nodig na een ongeval? Dan schrappen we de wachttijd. En ook als je voor je aansluiting al een gelijkaardige polis had, vervalt de wachttijd.