Werken als huishoudhulp

Zoveel meer dan een job

  • Werkzekerheid bij een grote stabiele organisatie
  • Een fijne job met flexibele uren dicht bij huis
  • Een werkgever die echt in jou investeert 
Solliciteer nu Ontdek alle voordelen in de vacature

Zoveel meer dan poetsen.

Een job als huishoudhulp bij Helan? Da's meer dan alleen poetsen alleen. Je strijkt, kookt en zorgt voor rust in het hoofd van onze klanten. Daarnaast kan je rekenen op een heleboel voordelen zoals: flexibele uren, coaching en ondersteuning, een optimale work-lifebalans én een eerlijke verloning met extralegale voordelen.

Helan voor een bredere kijk op werk. 

Samen maken we écht het verschil. Jij voor je klant, en wij voor jou. Want als jij je goed voelt, blink je uit in wat je doet en zet je de mooiste resultaten neer. 

Solliciteer als huishoudhulp

Wij contacteren je zo snel mogelijk.

* Verplicht in te vullen velden

Mogen wij jouw gegevens verwerken?*


Waarom bij ons werken?

Al jouw voordelen op een rij

Werken bij Helan, da’s niet zomaar een job. Je geniet van heel wat voordelen: mooi loon, stipte betaling, werk in jouw buurt, flexibele uren, eindejaarspremie en maaltijdcheques en zoveel meer!

Icon

De vaste werkgever van 3.600 huishoudhulpen

Elke dag gaan meer dan 3.600 huishoudhulpen aan de slag bij klanten van Helan Huishoudhulp.

Icon

28.715 klanten, dichterbij dan je denkt

De huishoudhulpen van Helan werken overal in Vlaanderen. We zijn dan ook een grote organisatie.

Icon

60 consulenten: jij zorgt voor je klanten, wij zorgen voor jou

Helan Huishoudhulp staat altijd aan je zijde. Onze consulenten helpen je om je administratie mooi op orde te brengen.

Icon

“Ik ben super tevreden van mijn coach, als ik vragen heb regelt ze alles. Ook op de consulenten kan ik rekenen: ze zoeken vervanging, regelen verplaatsingen enzovoort.”

Stephanie .

“De band die ik met mijn klanten heb is onbetaalbaar. Net als het plezier dat ik beleef als ze tevreden zijn. Ik krijg vaak complimentjes. En dat doet me deugd. Mijn werk wordt geapprecieerd, dat is belangrijk voor mij.”

Shenaya .

Bekijk
video

“Helan is eigenlijk de eerste werkgever waar ik me echt goed in mijn vel voel. Ik kan hier zelf mijn uren regelen en mijn klanten managen.”

Jan .

“Stephanie? Dat is echt een toffe. En die klik was er vanaf dag één. Als consulent staat ze altijd voor me klaar en alles is bespreekbaar. Ik ben blij dat ik bij Helan ben terecht gekomen.”

Magda .

“Ik ben ontzettend tevreden van de samenwerking met mijn consulent. Als ik een probleem heb, dan kunnen ze me snel en goed helpen.”

Teresa .

Meer ervaringen

Stephanie
Shenaya
Jan
Magda
Teresa

Hoe verloopt de selectieprocedure?

Je vult het formulier in.

Wil je graag bij ons werken? Vul dan het formulier in. 

Vul het formulier in

We contacteren je via telefoon of e-mail voor een eerste kennismaking.

We nodigen je uit voor een persoonlijke babbel of videocall. 

Praktische vragen en antwoorden

Je krijgt: werkkledij, veiligheidsschoenen, een telefoonvergoeding, een kilometervergoeding, een gratis abonnement voor De Lijn als je met de bus naar het werk gaat, een eindejaarspremie, maaltijdcheques en tal van voordelen bij ons ziekenfonds.

Ja. Daar houden we ons aan. Helan is een stabiele werkgever, en er is altijd een plaats voor jou. Je krijgt dus meteen - van bij je start – een vast contract en werkzekerheid.

Zeker en vast. Hoeveel en wanneer je werkt, kies je zelf. Tijdens je sollicitatie geef je je beschikbare momenten aan. Als je dan in dienst treedt, zorgen we voor een uurrooster dat helemaal bij je past. We vragen wel om minimaal 10 uur per week te werken als huishoudhulp.

Van maandag tot vrijdag tussen 8 en 17 uur. Er is geen avond- of weekendwerk mogelijk.

Minimaal 10 uur en maximaal 38 uur per week.

Wij bieden enkel vaste contracten onbepaalde duur aan. Jammer genoeg is het systeem van flexi job niet van toepassing voor huishoudhulpen. Het systeem van flexi-jobs is alleen voor werkgevers in de horeca of de detailhandel.

Eerste dienstenchequebedrijf met ’Investors in People’-label

Dat je je goed voelt bij ons. Daar draait het om

Helan Huishoudhulp is het eerste dienstenchequebedrijf met een zilveren ’Investors in People’-label. Een kroontje op onze manier van werken, en vooral: jouw garantie dat je voor een werkgever kiest die écht in jou investeert. Coaching, veilig kunnen werken, opleidingen waar je zowel op het werk als persoonlijk iets aan hebt. Je krijgt het allemaal.

Solliciteer als huishoudhulp

Of WhatsApp ons