nl    fr
Helan
Vakanties

Op 1 september 2021 worden Idee Kids en Kriebels & Kuren (K&K) één. Vanaf dan brengen we met ‘Heyo’ het beste van onze twee werelden samen: nog meer avonturen, onvergetelijke momenten en tonnen plezier. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over vakanties met Heyo.Veelgestelde vragen

Alle voorwaarden en voordelen blijven voor OZ klanten met vertrek in 2021 onveranderd. Wenst je nog een vakantieverblijf met vertrek in 2021 te reserveren, kijk dan via https://www.oz.be/vakantie/vakantieverblijven

Neen, aan de geboekte zomer- en/of herfstvakanties zal er niets veranderen. De voordelen voor OZ en Partena blijven dezelfde bij het reserveren van een Idee Kids kamp of een K&K vakantie. Nog niet ingeschreven? Kijk dan via www.kriebelsenkuren.be of www.ideekids.be.

Vanaf september delen Idee Kids en K&K hun ervaring, kennis en aanbod als 1 merk: Heyo. Samen worden ze een nieuwe onafhankelijke organisator die meegroeit met je kinderen. En vooral: één die ook zo wild is van vakantiekampen. Door samen te werken met partners, willen ze jonge ontdekkers en betrokken ouders nog meer vakantiekampen aanbieden.

Vanaf 1 september 2021 kun je het winteraanbod 2022 reserveren via www.heyo.be.

Helan

Heb je nog vragen?

Mail je vraag over een Heyo vakantiekamp naar info@heyo.be. Vragen over vakantieverblijven kan je mailen naar vakantie@oz.be. Onze medewerkers beantwoorden ze graag.