nl  fr

Huishoudhulp

  • Goed opgeleide huishoudhulpen
  • Altijd een Strijkshop of Strijkpunt in je buurt
  • Reken op een vlotte en flexibele service
  • Regel je huishoudhulp via de mobiele app
  • Je hoeft geen klant te zijn van Helan Ziekenfonds

Vraag huishoudhulp aan

Helan


Eerste hulp in drukke tijden

Druk thuis? Onze goed opgeleide huishoudhulpen nemen je graag wat werk uit handen. Voor strijkhulp kan je ook terecht in onze Strijkshops of in een van onze Strijkpunten in je buurt. Je betaalt je hulp met dienstencheques. Ben je ook klant van het ziekenfonds, dan betaalt Helan de klantenbijdrage voor jou. Al 28.715 klanten zijn blij met de huishoudhulp van Helan. Jij binnenkort ook?

Ben jij klant bij Partena en OZ Poets- en strijkhulp en heb je vragen over de overgang naar Helan?


Bekijk de veelgestelde vragen
 

Waarop kan je rekenen?

 

Een antwoord op je vragen

Helan Huishoudhulp biedt poets- en strijkhulp bij je thuis, met dienstencheques. Geef je je strijk liever af op een externe locatie, dan kan je ook terecht in onze Strijkshops, Strijkdrop en Strijkpunten.

Vul het aanvraagformulier in en wij laten je gauw weten welke hulp we beschikbaar hebben.

Tot en met 31 december 2021 vind je uitgebreide info op de website van Partena en OZ Poets- en strijkhulp. Vanaf 1 januari 2022 ben je automatisch klant bij Helan Huishoudhulp.

Neen, Helan Huishoudhulp helpt iedereen aan professionele huishoudhulp. Via dit formulier vraag je snel betrouwbare hulp in huis aan.

Dat hangt af van de regio waar je woont. In sommige regio's hebben we meteen een huishoudhulp die aan de slag kan, in andere regio's is er even een wachttijd. Vraag gerust meer info en we zoeken het graag voor je op.

Jazeker. Jij kiest zelf wanneer en hoe vaak jouw poetshulp komt. Wij houden dan rekening met de dagen van jouw voorkeur.

Bij je aanvraag voor hulp in huis geef je gewoon je voorkeurdagen mee. Onze huishoudhulpen werken van maandag tot vrijdag, behalve op feestdagen, telkens in blokken van vier uur. Daarvan kies je er minstens één. Om de week, om de twee weken of anders, ook dat bepaal je zelf.

Nadien komt je huishoudhulp langs op de door jou gekozen tijdstippen. Komt er iets tussen, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat, dan regel je je hulp in huis eenvoudig via de app.

Je betaalt je huishoudhulp met dienstencheques. Die kosten 9 euro per cheque, maar je krijgt er een fiscaal voordeel voor terug. De werkelijke kost per dienstencheque bedraagt dan 7,20 euro in Vlaanderen, 7,65 euro in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 8,10 euro in Wallonië. Je bestelt je elektronische dienstencheques bij Sodexo. Daarna betaal je bij ons je huishoudhulp met 1 klik via de Helan Huishoudhulp app.

Helan Huishoudhulp rekent ook een halfjaarlijkse klantenbijdrage aan. Zo kunnen we blijven investeren in opleidingen en veiligheids- en preventiemaatregelen, en kan een team van consulenten je huishoudhulp de nodige ondersteuning geven. Ben je lid van Helan Ziekenfonds? Dan betaalt Helan de klantenbijdrage voor jou!

Bekijk tot 31 december 2021 de veelgestelde vragen over huishoudhulp op de website van Partena en OZ Poets- en strijkhulp, of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op met jou.

Vanaf 1 januari 2022 vind je alle info over Helan ook hier, op deze Helan-pagina’s

 

Wist je dat...

Helan voortdurend in opleiding en bijscholing van de huishoudhulpen investeert? Zo bieden we jou een professionele en gemotiveerde poetshulp, én gaan onze medewerkers met plezier aan de slag.

null

"Ik werk voltijds en volg avondlessen om mijn lerarendiploma te behalen. Ik ben erg blij dat ik elke week op Maria kan rekenen om ons huis netjes te houden. Ik weet niet hoe ik anders nog tijd zou overhouden om te studeren." - Peter

Helan

Zin om ons team te versterken?

Helan verwelkomt je graag als nieuwe huishoudhulp. Je poetst en strijkt bij de klant thuis, kookt of doet boodschappen. We ontvangen je met open armen en bieden je een een boeiend opleidingstraject en persoonlijke begeleiding.


Bekijk de jobs bij Helan