Tip je vrienden

  • Laat een vriend of familielid hun gegevens doorsturen
  • Wij contacteren hen voor een kennismakingsgesprek
  • Jij krijgt een cadeaubon ter waarde van 30 euro
Tevreden over Helan? Tip je vrienden en krijg een cadeaubon van 30 euro.

Ben jij tevreden over Helan? Deel het met je vrienden

Je hebt zoveel vertrouwen in Helan dat je onze diensten aan vrienden en familie wil voorstellen? Daar worden we niet alleen blij van, maar ook dankbaar. Trouwe klanten als jij betekenen veel voor ons en verdienen net dat beetje meer. Daarom krijg je een cadeaubon ter waarde van 30 euro als we een vriend of familielid met jouw groeten mogen contacteren.
 

En krijg een cadeaubon t.w.v. € 30

Mogen wij een van je vrienden of familie contacteren en gaan zij in op een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons? Dan bedanken we jou graag met een cadeaubon ter waarde van 30 euro. Deze bon kan je spenderen in de Helan Zorgwinkel of aan bloemen bij Fleurop. Raadpleeg het actiereglement
 

Benieuwd naar hoe je je cadeaubon kan spenderen?

Weet je nog niet goed wat kiezen? Vind alvast inspiratie in de Helan Zorgwinkel.

Ontdek het assortiment

Zo werkt het

Stuur je vriend of familielid naar www.helan.be/vriendenactie

Stuur de mensen die je wil tippen over Helan naar www.helan.be/vriendenactie. Daar kunnen ze hun gegevens en jouw klantennummer aan ons bezorgen.

Bezorg je vriend of familielid jouw klantennummer, zo weten we dat jij hen doorstuurde. Je klantennummer bestaat uit 13 cijfers. Je vindt het onderaan op je kleefbriefje of via Mijn Helan onder “Mijn profiel”.

Vanaf hier hoef je zelf niets meer te doen. Wij contacteren jouw vriend of familielid voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gaat het gesprek effectief door, via video call of fysiek, dan contacteren we jou om je geschenk te kiezen: een cadeaubon voor de Helan Zorgwinkel of een cadeaubon voor bloemenleverancier Fleurop.