krachtig

Krachtig tot je 80

Vanaf je 30ste verlies je spontaan spieren. Tenzij je daar nù iets aan begint te doen. Niet met gewichtige trainingen, maar met speelse krachtmomentjes doorheen je dag.

Start vandaag al
Praten over dementie

Praten met iemand met dementie

Praten met een persoon met dementie kan uitdagend zijn. Wat zeg je wel en niet? Hoe kan je verbinding maken? Deze tips helpen je op weg.

artificiële intelligentie en gezondheid

Artificiële intelligentie: een meerwaarde voor je gezondheid

Een app die je huidvlekjes controleert. Een algoritme dat een beroerte voorspelt. Het klinkt wereldvreemd, maar het is werkelijkheid. Artificiële intelligentie verovert onze gezondheidszorg en dat is – ondanks alle uitdagingen – een goede zaak, zeggen experts.

deconnecteren van je werk

Deconnecteren kan je leren

60 tot 80% van wie werkt heeft last van chronische werkstress. Dagelijks bewust deconnecteren is de beste remedie. Maar hoe doe je dat? We vroegen het aan Inge Declercq, neurologe en slaap- en stressexperte.

mentruatie

Menstrueren: wat is normaal?

Waarom menstrueren vrouwen? Is het normaal dat het pijn doet? En waarom is het nog steeds taboe om erover te praten?

Zo valt je kindje zelfstandig in slaap

Professor Karlien Dhondt, kinder- en jeugdpsychiater in het UZ Gent, geeft jou in deze blog twee verschillende methodes om je kindje zelfstandig te leren slapen.

Ontdek onze e-books

E-book: Slaap je slecht? Last van slapeloosheid? Zo zorg je voor een goede nachtrust.

Geraak je moeilijk in slaap? Sta je 's ochtends niet echt uitgerust op? Een slechte nachtrust is erg lastig. Gelukkig bestaan er oplossingen voor. Ontdek alle tips van experten in dit e-book.

Download het e-book

Meer e-books

E-book: Ontdek onze tips voor een gezonde zwangerschap

Mag je nog alles eten en drinken? Kan je blijven sporten? En veel meer. Ontdek onze tips om 9 maanden lang goed voor jezelf en je baby te zorgen.

E-book: Tandzorg - tips en weetjes

Zorgen voor je tanden, is investeren in je gezondheid. Lees alles over tandzorg, tandproblemen en terugbetalingen in ons e-book en ontdek alle tips en weetjes.

Ontdek alle e-books