zelfliefde

Welzijn is jezelf graag zien

Als wij mogen kiezen, dan wensen we jou aan de start van dit nieuwe jaar een gezonde portie zelfliefde. Weet je niet waar te beginnen? Wij bieden je haalbare tips om écht iets te veranderen aan hoe jij over jezelf denkt.

Start nu met #14dagenzelfliefde

Doelgerichte zorg: een nieuwe kijk op jouw zorg

Er waait een nieuwe wind door het zorglandschap. Niet de problemen van wie zorg nodig heeft moeten centraal staan, maar wel de levensdoelen. Dat is het model van de doelgerichte zorg.

burn-out herkennen

Hoe (h)erken je een burn-out bij jezelf?

Het (h)erkennen van een burn-out vraagt een bepaalde kwetsbaarheid naar jezelf. Maar hoe doe je dat?

Nathalie De Graef koos bewust voor een leven zonder kinderen

“Ga je daar later geen spijt van hebben? En wie gaat er dan voor jou zorgen?” Dat waren de typische vragen die Nathalie De Graef in haar omgeving te horen kreeg.

Begint de puberteit steeds vroeger?

De eerste puberteitstekenen bij een kind zijn altijd wennen voor ouders. Maar wat als die al opduiken als je kind 6 of 7 jaar is?

Ontdek onze e-books

Wanneer heb je een hospitalisatieverzekering nodig?

Een hospitalisatieverzekering zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten. Ontdek er meer over in ons e-book.

Download het e-book

Meer e-books

Ontdek onze tips voor een gezonde zwangerschap

Mag je nog alles eten en drinken? Kan je blijven sporten? En veel meer. Ontdek onze tips om 9 maanden lang goed voor jezelf en je baby te zorgen.

e-book gezond bewegen

Gezond leven met voldoende beweging

Een gezonde levensstijl betekent niet enkel evenwichtig eten. Ook voldoende bewegen is erg belangrijk. Ontdek nuttige tips in ons e-book.

Ontdek alle e-books