Kinderen

Volg de avonturen van je kind op onze vakantiekampen

Een dag op vakantiekamp is voor kinderen best wel intensief. Vaak zijn ze ‘s avonds zo uitgeteld dat ze het niet meer uitgebreid kunnen navertellen aan het thuisfront. Daarvoor hebben de organisatoren van Heyo een oplossing bedacht: bloggen!

Heyo zorgt voor plezier tijdens de vakantie 

Heyo staat bekend als de grootste organisator van vakantiekampen zonder overnachting in Vlaanderen. Tijdens een vakantiekamp van Heyo beleven kinderen tussen 3 en 18 jaar de meest fantastische avonturen. Bij hen staat een uitgebreid aanbod van sport-, knutsel- en spelplezier op het programma. 

Dirk, papa van Jef

Ons mannetje was heel gelukkig met het vakantiekamp. Hij vertelde honderduit 's avonds. Normaal is hij niet zo gelukkig als hij naar een opvang moet, maar dit was echt een succes! Ook taalkundig had hij na 3 dagen al veel bijgeleerd op vakantiekamp. Een dikke pluim voor de organisatie!

Doordat het dagschema van de kinderen zodanig druk bezet is, zijn ze ‘s avonds vaak zo uitgeteld dat ze het niet meer uitgebreid kunnen navertellen aan het thuisfront. Daarvoor hebben de organisatoren van Heyo een oplossing bedacht: bloggen!

Waarom zou je kind bloggen op een vakantiekamp? 

Als ouder laat je je oogappel niet graag alleen. Toch breekt er een moment aan waarop je de zorg af en toe een beetje uit handen zal moeten geven. Hierdoor zal je je kleintje toevertrouwen aan iemand anders. Niet alleen ben je dan als ouder vaak wat ongerust, je wilt ook graag weten wat je kind de hele dag heeft uitgespookt en beleefd. 

Hiervoor heeft Heyo een oplossing bedacht: De monitoren gebruiken hun GSM om te bloggen. Zo kunnen ze leuke foto’s, filmpjes en verslagjes schrijven die ze dan via de verschillende blogs van Heyo delen met de ouders.  

Inge, mama van Cas

Toen mijn zoontje deelnam aan het Indianenkamp, ging ik af en toe eens kijken op de blog. De monitrices deelden dan foto’s of filmpjes van de activiteiten, de knutselwerkjes én de glimlachende gezichtjes van de kinderen. Cas kende geen andere kindjes in zijn groep, dus ik vroeg me af of het vlot zou verlopen. Maar ik kon dankzij de blogposts zien dat Cas zich duidelijk amuseerde, en ik was dan telkens een beetje gerustgesteld!

Vertrekt jouw kind straks op vakantiekamp? 

Als lid van Helan geniet je van enkele voordelen wanneer je kind op vakantiekamp gaat met Heyo. Denk maar aan een sportkamp, jeugdbewegingskamp of ook meerdaagse activiteiten zonder overnachting.

Let wel, 1 sportdag komt niet in aanmerking voor deze terugbetaling. Ook wanneer je kind een vriend of vriendinnetje wil meenemen op kamp, genieten zij van een vriendschapskorting, ongeacht of ze nu lid zijn van Helan of niet.

Benieuwd naar de avonturen van jouw kind op de Heyo vakantiekampen? Bekijk de lijst met links naar de verschillende kamplocaties en hun blog.

Heyo vakantiekampen

Op zoek naar een kamp voor je kind? Als klant van Helan krijg je mooie kortingen.

Ontdek het voordeel

Deel dit artikel

Verder lezen

Regen of sneeuw? Dit zijn de 6 leukste binnenactiviteiten voor kinderen

Kinderen hebben zo’n 2 uur beweging per dag nodig, maar op regenachtige dagen is dat niet zo vanzelfsprekend. Voetballen, ravotten of springtouwen gaat nu eenmaal niet zo goed binnenshuis. Gelukkig zijn er veel leuke alternatieve binnenactiviteiten voor kinderen die ervoor zorgen dat ze in beweging blijven én dat ze zich geen moment vervelen.

Perfectionisme bij je kind, hoe ga je daar mee om?

Kinderen en jongeren met een lage zelfwaardering zijn kwetsbaarder voor perfectionisme. Ze leggen de lat hoog en zijn vaak zeer gevoelig voor kritiek, hebben schrik om beoordeeld te worden en vergelijken zichzelf met anderen.

Sporten voor kinderen: de voordelen

Sporten is gezond, ook voor je kind! Is jouw kind al lid van een sportvereniging? Het aanbod is erg groot en kiezen is soms moeilijk. Hoe kies je samen met je kind voor de juiste sport? Waarom is sporten gezond voor je kind? Wij geven raad!

Laat je kind bewegen!

Vlaamse kinderen brengen gemiddeld 6 à 9,5 uur zittend door. Dat komt neer op maar liefst 50% tot 80% van hun wakkere tijd. Al dat zitten op tijd en stond doorbreken is essentieel om gezondheidsproblemen op latere leeftijd te voorkomen.