Kinderen

Een trouwfeest in het dagverblijf

De liefde tussen 2 peutertjes in kinderdagverblijf Boskabouter in Melle was zo overduidelijk, dat de kindbegeleiders die liefde wilden vereeuwigen. Ze hielden daarom een heus trouwfeest voor de 2 tortelduifjes.

2 peutertjes in kinderdagverblijf Boskabouter waren altijd onafscheidelijk, en zouden binnenkort samen naar school vertrekken. De kindbegeleiders voelden zich dan ook verplicht om deze kalverliefde in de echt te verbinden.

G en E waren altijd samen,en deden ook alles samen, zelfs in het weekend. Ook de ouders van de andere kindjes zagen duidelijk de liefde tussen hen twee. Iedereen werd dus aangespoord om hun paasbest naar het kinderdagverblijf te komen op de dag van de trouw

Kosten noch moeite werden gespaard, iedereen kwam in avondkledij: strikjes, blazers en feestelijke jurkjes waren de rode draad doorheen de dag.

Na de ceremonie, het diner en natuurlijk de Connemara werd er ook een fotoshoot gehouden van het kersverse koppel, en mochten ze hun eerste dans opvoeren in het bijzijn van alle andere kindjes. Ze gingen naar huis met hun huwelijksgeloften en leuke herinneringen aan deze mooie dag. En ook wij, de gasten van het trouwfeest, genieten nog steeds na. 

Op zoek naar kinderopvang?

Met een uitgebreid aanbod onthaalouders en kinderdagverblijven creëert Helan een warme, stimulerende omgeving voor je kind.

Vind kinderopvang

Deel dit artikel

Verder lezen

Hoe voelt jouw kindje zich in de opvang?

Als ouder wil je dat je kindje zich goed voelt in de opvang, dat het geniet van de activiteiten en dat zijn/haar ontwikkeling wordt gestimuleerd. Ziko-Vo is een volgsysteem voor baby’s en peuters dat verzorgers helpt om kindjes daarin op te volgen. Ontdek hoe ze met Ziko-Vo aan de slag gaan in de Droomtuin in Sint-Martens-Latem.

Helan kindbegeleiders dragen zorg voor hun rug

Een job als kindbegeleider is een job die enorm belastend is voor de rug, zoveel is duidelijk. Dag in, dag uit, nemen onze kindbegeleiders hun opvangkindjes op de arm. Voor een knuffel, voor het verluieren, ... Samen gaan ze nu voor een ergonomische reflex. Want rugpreventie staat hoog op onze prioriteitenlijst!

Helan Kinderopvang kiest voor duurzaamheid

Bij Helan Kinderopvang vangen we kinderen op in een kindvriendelijke, stimulerende en warme sfeer. We werken rond een aantal vaste waarden. Via de Waardenboom maken we deze tastbaar voor ouders, kinderen en kinderbegeleiders. Ook duurzaamheid is een belangrijke waarde voor ons. Zo willen we ook ons steentje bijdragen tot de vermindering van onze ecologische voetafdruk.

Buiten regent het vitamientjes

Een frisse neus halen doet deugd. En dat geldt ook voor baby’s. Een van de waarden waarin Helan Kinderopvang gelooft, is buiten spelen en natuurbeleving. Daar zijn heel wat initiatieven voor onder het motto 'Buiten regent het vitamientjes'.