Gezin

Poetshulp met een plus dankzij Gezinszorg

Wist je dat Helan een team van poetshulpen ter beschikking heeft dat speciaal opgeleid is om te poetsen en te strijken bij zorgbehoevenden? Betalen kun je ook met dienstencheques, op basis van je inkomen. We helpen je graag poetshulp op maat te vinden.

Gezinszorg biedt poetshulp voor zorgbehoevenden

Er gaat niets boven de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Maar thuis wonen is niet altijd even makkelijk. Word je ouder, ben je pas bevallen, of ben je ziek, dan kunnen dagelijkse activiteiten een opgave zijn. Helan Gezinszorg biedt met z'n team van poetshulpen voor zorgbehoevenden graag een helpende hand om het je thuis zo comfortabel mogelijk te maken.

Meer dan poetshulp alleen

Helan Gezinszorg is meer dan gespecialiseerde poetshulp alleen. Iedereen die door fysieke, psychische of sociale problemen thuis niet alle taken kan uitoefenen, kan een beroep doen op onze gediplomeerde verzorgenden. Zij nemen huishoudelijke, verzorgende of administratieve taken van je over. Al die hulpverlening gebeurt in teamverband. Onze verzorgenden werken nauw samen met hun poetshulp-collega’s. En onze maatschappelijk werkers stemmen alle hulp mooi op elkaar af.

Reken op Gezinszorg

  • Poetshulp afgestemd op je persoonlijke behoeften.
  • Voor korte of langere tijd.
  • Zowel voor jonge gezinnen (kraamzorg), in palliatieve situaties (palliatieve zorg), of bij bejaarden (bejaardenzorg).
  • Zij staan in voor persoonsverzorging, huishoudelijke hulp, poetshulp en psychosociale ondersteuning.

"De mensen van Gezinszorg zijn goud waard"

Rosa: “Toen mijn man de ziekte van Parkinson kreeg, mocht hij niet langer met de auto rijden. Ik vroeg een verzorgende aan via Helan Gezinszorg om samen boodschappen te doen. Toen het slechter ging met mijn man, kwam onze vaste verzorgende elke dag langs. Hij hielp mijn man bij het eten en wassen, en ging af en toe met hem wandelen. Zo kon ik mijn man thuis blijven verzorgen, wat anders niet mogelijk was geweest. De mensen van Gezinszorg zijn goud waard.”

Vraag poetshulp voor zorgbehoevenden, of Gezinszorg aan.

Werken als poetshulp voor Helan Gezinszorg?

"Kleine wondertjes"

Kristof: “Ik werk bij Helan Gezinszorg als verzorgende. Een prachtige job! Weet je wat het meest deugd doet in mijn werk? Dat ik er gewoon ben voor de ander, dat ik eens luister, troost of dat we samen eens goed lachen. Die kleine wondertjes, dat is waarom ik het doe. Die glimlach op het gelaat van de cliënt, als haar of zijn keukentje weer blinkt. Die stralende ogen als mijn maaltijd weer eens smaakt! Je voelt dat je welkom bent en het is altijd leuk om een lichtpuntje te zijn in het leven van een ander.”

Wil jij poetshulp bieden bij klanten die zorg nodig hebben?

Wij versterken ons team van Gezinszorg voortdurend, en bieden jou:

  • een stabiele planning
  • aantrekkelijke loonvoorwaarden
  • werk in je buurt 

Surf naar onze jobsite.

Deel dit artikel

Verder lezen

Veilig aan de slag? Help je huishoudhulp!

Een job als huishoudhulp is niet te onderschatten. Naast de kans op fysieke overbelasting is ook een ongelukje soms snel gebeurd. Daarom willen we onze huishoudhulpen een extra duwtje in de rug geven om veilig te kunnen werken. En jij kan ons daarbij helpen!

Zijn dienstencheques fiscaal aftrekbaar?

Dienstencheques zijn een voordelige manier om een poets- of strijkhulp in te schakelen. Oorspronkelijk werden ze ingevoerd door de overheid om zwartwerk tegen te gaan. Wat is nu precies het voordeel van dienstencheques? En zijn dienstencheques fiscaal aftrekbaar? Dat ontdek je hieronder.

Waarom werken bij Helan Huishoudhulp?

Bij Helan Huishoudhulp in huis vinden we het belangrijk dat huishoudhulpen zich goed voelen in hun job. Onze consulenten zorgen voor een goede begeleiding en organiseren kwalitatieve opleidingen. Want voor Helan maken medewerkers het verschil: zij bepalen de kracht van onze organisatie.

Je huis opruimen: tips op weg naar proper wonen

Opgeruimd staat netjes! Een schone, nette omgeving brengt jou én je huisgenoten tot rust. Bij sommigen zit regelmatig poetsen gebeiteld in hun weekprogramma. Voor alle anderen geven we met plezier enkele handige tips mee! Want iedereen vraagt zich wel af waar ze in hemelsnaam moeten beginnen bij het opruimen van hun huis.