Herbekijk het webinar: Hoe praat ik met mijn kind over seksualiteit?

 

 

Hoe praat ik met mijn kind over seksualiteit?

Twee neefjes spelen doktertje. Je dochter voelt zich onzeker over haar veranderende lichaam. Je zoon vraagt of zijn lief mag blijven slapen. Op elke leeftijd groeien kinderen en jongeren, ook op seksueel vlak. Als ouder is het niet altijd makkelijk om daarmee om te gaan.

Te bekijken tot 1 maart.

In dit webinar:

Kom meer te weten over de seksuele ontwikkeling van je kind en hoe je daarop kan inspelen als ouder.

Spreker: Wannes Magits, beleidsmedewerker seksuele ontwikkeling bij Sensoa.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Meer weten over welzijn?

burn-out herkennen
Blog

Hoe (h)erken je een burn-out bij jezelf?

Het (h)erkennen van een burn-out vraagt een bepaalde kwetsbaarheid naar jezelf. Maar hoe doe je dat?

Blog

Beweegexpert Jef Vanhoof over zijn passie voor sport en beweging

Walk your talk. Als er één iemand is die deze uitdrukking in de praktijk omzet, dan is het wel Jef Vanhoof, onze beweegexpert bij Helan. Al 15 jaar adviseert hij Helan-klanten hoe ze meer kunnen bewegen en zelf laat hij geen moment onbenut om die levenslessen om te zetten in daden. Woon-werkverkeer? Met de fiets van Balen naar Wilrijk (65 km enkele rit). Hobby’s? De wielerwedstrijd Mallorca 312 (het getal slaat op het aantal kilometers) en andere granfondo’s. Als dat geen portret verdient in onze ‘Helemaal mens’-reeks …