Herbekijk het webinar: Het Microbioom

 

 

 

 

Het microbioom

Hoe ontstaat darmkanker? Om een antwoord te vinden op die vraag, moeten we onze darmflora onder de loep nemen. De darmflora, ook het microbioom genoemd, geeft ons namelijk bijzonder veel informatie over wat er zich allemaal in onze darmen afspeelt.

In dit webinar:

  • Wat is nu eigenlijk het microbioom, beter gekend als de darmflora?
  • Waarom wordt het microbioom ook ‘het vergeten orgaan’ genoemd?
  • Welke functies heeft het microbioom?
  • Heeft onze voeding invloed op het microbioom?
  • Wat is de rol van het microbioom bij het ontstaan van poliepen en darmkanker?

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Meer weten over kanker?

Blog

Klare kijk op Kanker

Kanker gooit je leven overhoop. Je hoofd zit vol vragen en de medische termen vliegen je om de oren. Freya Rowaert leeft nu 20 jaar met kanker en weet er alles van. Om lotgenoten vanuit haar eigen ervaring te ondersteunen, lanceerde ze ‘Klare kijk op Kanker’.

Blog

Sporten na kanker: hoe begin je daaraan?

Er bestaat veel informatie over kanker, bijvoorbeeld over het tijdig herkennen van de symptomen en hoe je de kans op deze ziekte kan verkleinen. Maar hoe moet je omgaan met de emoties ná het overwinnen van kanker? Hoe ga je om met eventuele sombere gedachten?