Herbekijk het webinar: De kracht van slapen

 

 

De kracht van slapen

"De kracht van slapen" is een dynamische webinar, geanimeerd door Dr. Inge Declercq, waar je een massa inzichten meekrijgt over kwaliteitsvol slapen, stress-verminderen en over gezond leven.

Je krijgt tools en tips mee die onmiddellijk toepasbaar zijn om zo je energieniveau overdag en je slaapkwaliteit te optimaliseren.

Over de spreker:

Dr. Inge Declercq is arts, neuroloog en slaapspecialist. Ze is verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en oprichtster van SleepWell&StressLess.

Ze schreef twee boeken:

  • De kracht van slapen
  • Slaap wijzer

Krijg t.e.m. 31 december 20% korting op haar boeken.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

Blog

Ben jij een ochtend- of een avondmens?

Je beeldt het je niet in: ochtend- en avondmensen bestaan echt. Niki Antypa, docent Klinische psychologie aan de universiteit van Leiden legt uit wat dat nu precies wil zeggen.