Helan Huishoudhulp

Eerste hulp in drukke tijden

Huishoudhulp aanvragen Werken als huishoudhulp

Poetshulp met dienstencheques

Doe snel en eenvoudig beroep op een vaste huishoudhulp die jou en/of je gezin komt helpen. Betalen doe je voordelig met dienstencheques.

Strijkservice voor bedrijven

Een comfortabel extralegaal voordeel voor je medewerkers. Ontdek alles over de strijkservice.

Strijkhulp in je buurt

Geen tijd om je strijkmand te lijf te gaan? Drop ze in een van onze strijkpunten of strijkshops in jouw buurt.

Werken als huishoudhulp

Ben jij iemand die graag mensen helpt? Wij gaan samen met jou op zoek naar een passende job.

Eerste hulp in drukke tijden

Druk thuis? Onze goed opgeleide huishoudhulpen nemen je graag wat werk uit handen. Voor strijkhulp kan je verder ook terecht in onze Strijkshops of in een van onze Strijkpunten in je buurt. Je betaalt je hulp snel en eenvoudig met dienstencheques. Ben je ook klant van Helan ziekenfonds, dan betaalt Helan een groot deel van de administratieve bijdrage voor jou.

Al meer dan 22.244 klanten rekenen op onze huishoudhulpen. Jij ook?

Huishoudhulp aanvragen

Voordelig betalen met dienstencheques

Betalen voor je huishoudhulp doe je met dienstencheques. Want die zijn snel, eenvoudig en fiscaal voordelig.

  • Snel en eenvoudig: elektronische dienstencheques bieden je heel wat gemak. Bestellen en betalen, doe je met een eenvoudige klik in de app.
  • Voordelig: Dienstencheques zijn een gesubsidieerd betaalmiddel, en dus aantrekkelijk in prijs. Daarbovenop krijg je elk jaar een fiscaal voordeel op een groot aantal aangekochte dienstencheques.

Meer info

Zo maken wij het verschil

Altijd bereikbaar via een vast aanspreekpunt

Om de planning en de opvolging correct te laten verlopen, is een beetje administratie onvermijdelijk. Maar voor al jouw vragen kun je bij Helan Huishoudhulp een beroep doen op een vaste contactpersoon. Met andere woorden: no stress!

Icon
poetshulp

Goed opgeleide huishoudhulpen

Helan Huishoudhulp investeert in haar medewerkers. Reken op een betrouwbare en goed opgeleide poetshulp. Een garantie voor een piekfijn huis, elke keer weer.

Icon

Helan Huishoudhulp is er voor iedereen

Klant of geen klant bij Helan ziekenfonds, reken op onze service. Een betaalbare en betrouwbare huishoudhulp met dienstencheques. Dat biedt zekerheid, zowel voor de poetshulpen als voor jezelf.

Icon

Vlotte service met de Helan Huishoudhulp app

Dankzij onze mobiele app voor Android en iPhone log je via je mobiele toestel snel en makkelijk in bij Helan Huishoudhulp.

Icon

Praktische vragen en antwoorden

Voor alle praktische informatie, klik hier.

Helan Huishoudhulp biedt poets- en strijkhulp bij je thuis, met dienstencheques. Geef je je strijk liever af op een externe locatie, dan kan je ook terecht in onze Strijkshops, Strijkdrop en Strijkpunten.

Vul het aanvraagformulier in en wij laten je gauw weten welke hulp we beschikbaar hebben.

Neen, Helan Huishoudhulp helpt iedereen aan professionele huishoudhulp. Via dit formulier vraag je snel betrouwbare hulp in huis aan.

Dat hangt af van de regio waar je woont. In sommige regio's hebben we meteen een huishoudhulp die aan de slag kan, in andere regio's is er even een wachttijd. Vraag gerust meer info en we zoeken het graag voor je op.

Je planning altijd op zak

Communiceren met je consulent, een wijziging in je planning of vakantiedagen doorgeven. Het kan allemaal in een handomdraai. Met de Huishoudhulp app, waar je ook bent. Download hem hier.

Contact

Vraag, opmerking of suggestie?

Je vindt heel wat antwoorden op praktische vragen op deze pagina. Heb je toch nog een onbeantwoorde vraag of suggestie? Contacteer ons via het contactformulier en we helpen je zo snel mogelijk

Specifieke vraag over je huidige huishoudhulp? Via deze weg vind je ook de contactmogelijkheden voor je consulent.

Contacteer ons

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen, koesteren en helpen je kind spelend leren.

Helan Onafhankelijk ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Verzekeringen

Helemaal gerust. Met onze hospitalisatie- en tandverzekeringen ben je betaalbaar verzekerd tegen torenhoge kosten bij een ziekenhuisopname of tandzorg.

Thuiszorg

Als je ouder wordt, ziek bent, of tijdelijk zorg nodig hebt, kunnen wij helpen. Met thuiszorg, zorgmateriaal, administratieve hulp en advies waar je wat aan hebt.

Een brede kijk op jouw welzijn

Veilig aan de slag? Help je huishoudhulp!

Een job als huishoudhulp is niet te onderschatten. Naast de kans op fysieke overbelasting is ook een ongelukje soms snel gebeurd. Daarom willen we onze huishoudhulpen een extra duwtje in de rug geven om veilig te kunnen werken. En jij kan ons daarbij helpen!

Opleidingen voor huishoudhulpen

Elke dag gaan meer dan 3.600 huishoudhulpen aan de slag bij klanten van Helan Huishoudhulp. Ze hebben allemaal een vast contract en werken bij klanten die écht bij hen passen. Want Helan is een betrouwbare werkgever, die hard investeert in de zorg voor z’n huishoudhulpen.