Poetshulp met dienstencheques

  • Hulp bij huishoudelijke taken thuis
  • Betrouwbaar, een vaste poetshulp staat voor je klaar
  • Een planning op maat van jouw agenda
  • Voordelig betalen met dienstencheques

Poetshulp aanvragen

Daarom kies je voor ons

Bij Helan Huishoudhulp hebben we meer dan 13 jaar ervaring op de teller. Onze organisatie hebben we in de loop van de jaren steeds verder kunnen verfijnen, en ons netwerk is blijven groeien. Vandaag hebben we meer dan 3.600 huishoudhulpen onder onze vleugels. En daar pluk jij de vruchten van. Reken op snelheid en flexibiliteit. En betrouwbaarheid. Onze poetshulpen zijn gemotiveerd en goed opgeleid.

Jouw huishoudhulp is al gestart of doet dat binnenkort?

Praktische tips

Hierop kan je rekenen

Altijd bereikbaar

Naast een vaste huishouhulp, staat ook een vaste consulent voor je klaar. Jouw aanspreekpunt voor al je vragen, feedback of om je te helpen bij je planning.

Icon
Huishoudhulp via Helan Poets- en strijkhulp? Hierop kan je rekenen!

Goed opgeleide huishoudhulpen

Helan Huishoudhulp investeert in haar medewerkers. Reken op een betrouwbare en goed opgeleide poetshulp.

Icon

Voor iedereen

Klant of geen klant bij Helan ziekenfonds, reken op onze service. Een betaalbare en betrouwbare huishoudhulp met dienstencheques.

Icon
De klantenbijdrage van 60 euro voor je huishoudhulp? Die betalen wij voor jou.

Klant bij Helan Onafhankelijk ziekenfonds? Je krijgt 60 euro korting

Ben je ook klant van Helan ziekenfonds? Dan betalen wij de klantenbijdrage van 30 euro per semester voor jou. Zo bespaar je 60 euro per jaar! Lees alles over de klantenbijdrage.

Praktische vragen en antwoorden

Zeker. Als je een huishoudhulp aanvraagt, vragen we naar je voorkeursdagen. Dat zijn de vaste dagen waarop je graag wil dat een huishoudhulp langskomt. Meer info hierover vind je op de pagina 'Je huishoudhulp plannen'.

Zowel binnen- als buitenshuis mag je huishoudhoudhulp taken uitvoeren. Poetsen, koken, ramen wassen, kleine naaiwerken en meer zijn allemaal toegelaten. Maar ook voor lichte boodschappen in je buurt, zal je huishoudhulp met plezier een handje helpen. Meer informatie over welke taken al dan niet zijn toegestaan, vind je op de pagina 'Als je huishoudhulp start'.

Je kan je huishoudhulp tot vier keer per jaar kosteloos annuleren, of gedurende één bepaalde periode van maximaal vier opeenvolgende weken opschorten. Voor bijkomende annuleringen betaal je een vergoeding. Alle praktische afspraken over je huishoudhulp annuleren, vind je op de pagina 'Je huishoudhulp plannen'.

Je huishoudhulp is afwezig? Adem in, adem uit en leg die poetsdoeken nog even neer. Want waar het kan, regelen we vervanging voor je.

Geplande afwezigheden

Je huishoudhulp werkt van maandag tot vrijdag, behalve op een feestdag. Valt jouw poetsbeurt hierdoor weg, dan kan je op voorhand vervaging aanvragen. Plant je poetshulp verlof in of staat er een opleiding voor hem of haar op het programma? Dan brengen we jou daar minstens een week vooraf van op de hoogte. We zorgen dan ook voor vervanging als je dat wenst. 

Onverwachte afwezigheden

Is je huishoudhulp ziek of onverwachts afwezig? We brengen je daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Omdat het moeilijk is om de dag zelf nog vervanging in te schakelen, voorzien we een inhaalpoetsbeurt voor je.

“Ik werk voltijds, en volg avondlessen om mijn lerarendiploma te halen. Ik ben blij dat ik elke week kan rekenen op Teresa om ons huis netjes te houden. Ik weet niet hoe ik anders nog tijd zou overhouden voor de kinderen.”

Kim, 38 jaar

Huishoudhulp

Je hebt al een huishoudhulp?

Heb je al een huishoudhulp? Schrijf hem of haar in bij ons en pluk daar samen de vruchten van. Je poetshulp krijgt een vast contract, aantrekkelijke extralegale voordelen en coaching. Jij kan voordelig gebruik maken van dienstencheques, en bent verzekerd als er iets zou gebeuren.

Lees meer

Strijkhulp in je buurt

Geen tijd om je strijkmand te lijf te gaan? Drop ze in een van onze strijkpunten, strijkshops of strijkdrop in jouw buurt.

Thuiszorg

Als je ouder wordt, ziek bent, of tijdelijk zorg nodig hebt, kunnen wij helpen. Met thuiszorg, zorgmateriaal, administratieve hulp en advies waar je wat aan hebt.

Helan ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen, koesteren en helpen je kind spelend leren.

Een brede kijk op jouw welzijn

Tips om je tanden goed te poetsen

Een mooi en gezond gebit begint bij de tijd die je besteedt aan het verzorgen van je tanden. Goed poetsen, hoe doe je dat? Hier vind je de belangrijkste verzorgingstips op een rijtje.

Lenteschoonmaak: fris gepoetst met zelfgemaakte schoonmaakmiddelen

Het begin van de lente geeft zin om je huis nog eens flink onder handen te nemen. En waarom dit jaar eens niet poetsen met zelfgemaakte schoonmaakmiddelen? Dat heeft meer voordelen dan je zou denken. Deze tips en recepten van Helan Huishoudhulp helpen je op weg om eenvoudig je eigen natuurlijke poetsmiddelen te maken.