Aangepaste kledij

Heb je gespecialiseerde zorg nodig? Aangepaste kledij kan een wereld van verschil voor je maken. En dat betalen we je graag terug.
Lees meer

Administratieve bijdrage poets- en strijkhulp

Ben je klant bij Helan Huishoudhulp? Dan betaalt Helan Ziekenfonds een groot deel van je administratieve bijdrage voor poets- en strijkhulp.
Lees meer

Alternatieve behandelingen

Osteopathie, chiropraxie en acupunctuur. De wettelijke ziekteverzekering betaalt je deze behandelingen niet terug. Wij doen dat wel.
Lees meer

Anticonceptie

Denk je (nog) niet aan zwanger worden? Zeker als je jong bent is een extra tegemoetkoming voor anticonceptie mooi meegenomen. En die krijg je bij ons. 
Lees meer

Belvilla vakantiewoningen

Goesting om eropuit te trekken? Ontdek de authentieke vakantiewoningen van Belvilla. Als klant van Helan Ziekenfonds krijg je mooie kortingen.
Lees meer

Beweegbonus

Regelmatig bewegen houdt je fit. Daarom belonen we onze klanten die regelmatig bewegen met een terugbetaling van het sportabonnement, maar ook van andere kosten die je hebt als je regelmatig sport.
Lees meer

Beweegcoach met Bewegen Op verwijzing

Wil je meer bewegen, maar weet je niet hoe? Vraag je huisarts naar Bewegen Op Verwijzing. Een coach in je buurt stelt samen met jou een beweegplan op en motiveert je.
Lees meer

Borstvoedingsadvies

Lukt de borstvoeding niet zoals verwacht? Een zelfstandige vroedvrouw ondersteunt je. Bovendien krijg je korting op een afkolftoestel.
Lees meer

Brillenglazen

Laat de prijs van een bril je niet tegenhouden om goed te zien. Reken op een mooie terugbetaling voor je brillenglazen.
Lees meer

Buitenschoolse opvang voor kinderen met een handicap

De buitenschoolse opvang voor je kindje met een beperking betalen we tot 2,5 euro per dag terug. Lees er alles over.
Lees meer

Dagopvang en nachtopvang

Voor zij die extra zorgen nodig hebben staan we klaar. Lees alles over onze terugbetalingen voor dag- en nachtopvang bij zorgbehoevenden.
Lees meer

Diabetes

Loop je een risico op diabetes? Of heb je de ziekte? Een goede preventie en behandeling houden de gevolgen onder controle. Reken op een ruim aantal terugbetalingen. 
Lees meer

Diëtiek

Nood aan een aangepast voedingspalet? Neem je eetpatroon onder de loep samen met een diëtist(e) of arts-voedingsdeskundige.
Lees meer

Dringende zorgen buitenland

Word je ziek of overkomt je iets in het buitenland? Reken op assistentie en terugbetalingen voor dringende medische zorgen.
Lees meer

FibriCheck

Bezorgd over de gezondheid van je hart? Met de FibriCheck-app krijg je binnen 1 minuut een beeld van je hartritme.
Lees meer

Fitness

Gebeten door fitness? Dat verdient een duwtje in de rug. Met dit voordeel blijf je extra gemotiveerd.
Lees meer

Geboortepremie en adoptiepremie

Krijg je een kindje? Leg het extra in de watten. Onze geboorte- of adoptiepremie geeft je een financieel duwtje in de rug.
Lees meer

Griepvaccin

Bescherm jezelf en anderen tegen de griep. Haal je griepvaccin zonder voorschrift af bij de apotheker.
Lees meer

Helan Luisterlijn

Iedereen kan het eens moeilijk hebben. En dat mag. Reken op gratis psychologische ondersteuning met de Helan Luisterlijn.
Lees meer

Helan Zorgwinkel

In de Helan Zorgwinkel vind je verzorgingsproducten, educatief speelgoed en meer. Reken op mooie kortingen als klant van Helan Ziekenfonds.
Lees meer