Helan Zorgwinkel

Of je nu op zoek bent naar artikelen waar je gezond en fit mee blijft of een rolstoel om te revalideren, in de Helan Zorgwinkel vind je gezondheidsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit.

 

Online winkel

Alles om gezond en fit te blijven vind je in onze webshop. Klanten van Helan Ziekenfonds krijgen mooie kortingen en voordelen.

Naar de webshop

Uitleendienst 

Soms heb je tijdelijk hulpmiddelen nodig, zoals een zorgbed of een rolstoel. We helpen je graag bij onze uitleendienst.

  • Voordelig huren van revalidatie- en thuiszorgmateriaal
  • Ruim aanbod van recente kwaliteitsproducten
  • Levering aan huis met vakkundige installatie en reiniging
  • Marktconforme prijzen

Bekijk het uitleenassortiment

Winkelpunten

Helan Zorgwinkel
Verfijn je zoekopdracht:
Personenalarmsysteem

Personenalarmsysteem met alarmsysteem

Met 1 druk op je alarmknop sta je 24/24 in contact met een alarmcentrale. Zelfs buitenshuis, via gps-tracking. Ontdek de opties en de werking van dit systeem.

Meer informatie
Incontinentie

Bescherming bij incontinentie

Vraag in alle vertrouwen advies op maat. Onze specialisten staan in de winkel klaar voor een persoonlijk antwoord op al jouw vragen. Discretie is voor ons een evidentie. Bekijk alvast ons ruim assortiment of kom langs in een van onze zorgwinkels.

Ontdek het aanbod
veilig onderweg

Veilig onderweg

Ontdek alle producten voor veilig onderweg. Als Helan Ziekenfondsklant geniet je van 10% op onderstaande producten. Daarbovenop kan je ook gebruik maken van je preventiebonus (€25 per jaar).

Naar het gamma
Trapliften

Meer vrijheid dankzij een traplift

Een traplift kan ervoor zorgen dat je je vrijheid thuis terug herwint. Zo kan je je bovenverdieping blijven gebruiken en hoef je niet alles te verhuizen naar het gelijkvloers Helan Ziekenfonds werkt samen met een aantal betrouwbare partners voor trapliften.

Ontdek meer

“Mijn moeder wordt binnenkort 87 en wil graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Voor de aangepaste materialen thuis, kunnen we rekenen op de shop en uitleendienst. Echt een gemak, en vooral heel betaalbaar. Zo kan ze haar pensioen ook aan leuke dingen blijven besteden.”

Luc

Vraag je mobiliteitshulpmiddel aan

Heb je hulp nodig bij verplaatsingen? Een permanent mobiliteitshulpmiddel kan jou hierbij helpen. 

Met een medisch voorschrift van jouw behandelende arts vraag je jouw nieuwe rolstoel, scooter of rollator aan via de Vlaamse sociale bescherming.
 

Lees meer