1 oktober 2021

Partena & OZ Poets- en Strijkhulp neemt 2 dienstenchequebedrijven over

Gent, 1 oktober 2021 – Partena en OZ Poets- en Strijkhulp – dat vanaf januari 2022 verdergaat onder de naam ‘Helan Huishoudhulp’ – nam recent twee dienstenchequebedrijven over in de Vlaamse Ardennen en de Kempen. Het bedrijf heeft voortaan zo meer dan 3.600 huishoudhulpen in dienst en 4 strijkshops verspreid over Vlaanderen. Partena en OZ Poets- en Strijkhulp verankert daarmee stevig zijn positie in de top tien van Vlaamse dienstenchequebedrijven. Als enige socialprofitspeler in die top tien zet het bedrijf sterk in op duurzame tewerkstelling.

18 juni 2021

Aantal mannelijke sollicitanten bij Partena-OZ Poets- en strijkhulp* stijgt met bijna 10%

Op vrijdag 18 juni is het de dag van de schoonmaak, een mooi moment om je huishoudhulp in de bloemetjes te zetten. En dat zijn steeds vaker ook mannen. Het eerste kwartaal van dit jaar steeg het aantal mannen daat solliciteerde bij Partena-OZ (nu met nieuwe naam Helan) Poets- en strijkhulp met bijna 10%. Een positieve evolutie, die deels te danken is aan de coronacrisis.

1 januari 2021

Fusie tussen Partena en OZ betekent uitbreiding én extra voordelen voor huishoudhulpen

Partena en OZ Poets- en strijkhulp breiden hun team van huishoudhulpen uit om aan de stijgende vraag te voldoen. Bij de nieuwe groep, ontstaan uit een fusie van Partena Hulp in huis en OZ Comfort op 1 januari, werken vandaag al meer dan 3.500 huishoudhulpen. De fusie brengt niet alleen 850 nieuwe jobs met zich mee, maar ook betere voorwaarden voor alle huishoudhulpen die al in dienst waren.