Wat te doen bij...

Een grote stap of mijlpaal in je leven, of als het even tegen zit? Wat is er te regelen en waar moet je op letten? En wat kan Helan voor je doen? We helpen je graag op weg, stap voor stap en met hulp en advies op maat van jouw situatie.

Ziekenhuisopname

Naar het ziekenhuis voor een operatie, bevalling, of dagopname? Reken op Helan voor info, advies, een betrouwbare hospitalisatieverzekering en hulp bij je revalidatie.

Ongeval

Heb je een ongeval thuis, op het werk, tijdens het sporten of in nog andere omstandigheden? We regelen je terugbetalingen en een eventueel vervangingsinkomen.

Baby op komst

Een kindje op komst? Gefeliciteerd! Wij beantwoorden graag je vragen over wat je zoal moet regelen tijdens je zwangerschap, of voor je adoptie. En hoe regel je moederschapsverlof? Ontdek er hier meer over en bekijk wat Helan kan betekenen voor jou en je gezin.

Orthodontie en tandzorg voor jongeren

Melktanden of definitief gebit: je draagt maar beter goed zorg voor je tanden. Mondzorg is belangrijk voor je algemene gezondheid en het kan je veel medische kosten besparen. Bij Helan belonen we preventie, maar staan we je ook bij met terugbetalingen en tegemoetkomingen bij eventuele tandproblemen.

Gezinswijziging

Samenwonen, trouwen, een scheiding of je pensioen. Veranderingen in je gezinssituatie kunnen een invloed hebben op je ziekenfondsdossier. Bekijk hier wat je moet regelen.

Zorg nodig

Kan je warme zorg of betrouwbare ondersteuning gebruiken in je dagelijks leven? De professionele helpende handen van Helan staan voor je klaar.

Wonen, werken en studeren

Verandert er iets in je loopbaan? Bekijk wat je moet doen om in orde te zijn met het ziekenfonds als je start als loontrekkende of zelfstandige, bij werkloosheid, of als je met pensioen gaat.

Veilig op reis

Plan je een verblijf in het buitenland? Neem dan de juiste reisdocumenten mee. Ook bij dringende medische zorgen of geplande medische hulp in het buitenland staat Helan voor je klaar met medische reisbijstand en terugbetaling van je medische kosten.

Volg alles netjes op via Mijn Helan

Je gezinssamenstelling wijzigen, terugbetalingen opvolgen, documenten aanvragen, je dossier bekijken: het kan altijd en overal via Mijn Helan.