Zorg nodig

Pas bevallen, een ziekenhuisopname achter de rug of langer en zelfstandig thuis kunnen wonen. Wat je situatie ook is, als je extra zorg en ondersteuning nodig hebt, staan wij voor je klaar. Altijd.

Langer autonoom thuis wonen

Veilig en comfortabel thuis blijven wonen: het kan met de juiste zorg en hulp. Helan omringt je met een brede waaier aan diensten en voordelen op maat. Ontdek ze nu.

Leven met een beperking

Met de juiste ondersteuning en hulp wordt het dagelijkse leven een stuk eenvoudiger, ook als je een beperking hebt. Helan omringt je met warme zorg en neemt zo drempels weg.

Chronisch ziek

Als je chronisch ziek bent, maakt een goede hartelijke omkadering echt het verschil. Helan is er voor je met zorg en ondersteuning voor een maximaal comfort in je thuisomgeving.

Zorg aan huis voor mama en baby

Met een brede waaier aan diensten biedt Helan zorg op maat, voor jou als kersverse mama, voor je baby en voor je hele gezin.

Zorg aan huis na een ziekenhuisopname

Na een ingreep of behandeling heb je soms nog zorg nodig. Reken daarom op een ervaren medewerker, medisch vervoer en een revalidatietraject. Bij ons ben je in goede handen.

Ondersteuning voor mantelzorgers

Ben je mantelzorger voor een naaste? Bij Helan weten we dat die taak soms zwaar is. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze Dienst Maatschappelijk Werk ondersteunt je met praktische oplossingen en op emotioneel vlak.