Grow pakket

Voordelen voor jonge gezinnen

  • Voordelenpakket voor jonge gezinnen
  • Terugbetalingen voor het welzijn van je kinderen
  • Om voluit te spelen, beleven en bewegen
  • Mooie extra’s voor jou en je partner

Het pakket voor jou en je gezin

Kinderen brengen leven in de brouwerij. Maar dat weet jij natuurlijk al. Je kinderen willen spelen, ontdekken en de wereld verkennen. En daar wil jij ze natuurlijk alle kansen toe geven.

Daarom is Helan er voor jouw gezin. Met voordelen die jullie net dat beetje meer doen genieten van het leven. Voordelen die je als ouder gemoedsrust geven. En voordelen die je kinderen dag in dag uit de beste zorgen bieden.

Denk aan terugbetalingen voor jeugdkampen en sportclubs. Maar ook ruime bedragen voor logopedie en psychotherapie. Denk je aan klant worden, maar heb je nog een vraag? Stel ze ons gerust. We bezorgen je met plezier een antwoord. Zo kan je nadien in alle rust beslissen.

 

Vraag vrijblijvend advies

Wij bellen je binnen de 2 werkdagen op. Niet meteen bereikbaar? Dan sturen we een mailtje.

* Verplicht in te vullen velden


Welke voordelen krijg je?

Logopedie

Elke 5 jaar tot 1.500 euro per persoon voor logopedie.

Icon

Orthodontie

Tot 1.050 euro voor de beugel van je kind.

Icon

Sportclub of jeugdbeweging

Elk jaar tot 25 euro per persoon voor  een inschrijving bij een sportvereniging of jeugdbeweging.

Icon

Kampen, schooluitstappen en speelpleinwerking

Elk jaar tot 160 euro per kind voor kampen, schooluitstappen en speelpleinwerking.

Icon

Podologische zolen

Elk jaar tot 50 euro voor een paar podologische zolen.

Icon

Heyo vakantiekampen

Mooie kortingen op de vakantiekampen van Heyo.

Icon

Brillen en lenzen

Elk jaar tot 50 euro per kind t.e.m. 18 jaar voor brillen en lenzen.

Icon

Oppas als je kind ziek is

Een professionele oppas aan huis als je kind ziek is.

Icon

“Deze zomer werkte ik aan een belangrijk project, moest Emiel elke dag naar de speelpleinwerking en werd Lotte onverwacht ziek. En dat allemaal in de week voor we op vakantie zouden vertrekken. Gelukkig kon ik rekenen op een betaalbare oppas, zodat ik mijn project netjes heb kunnen afronden. Zo waren zelfs onze koffers nog mooi op tijd gepakt!”

Lieselot (34 jaar)

“Mijn kinderen waren allebei duimers toen ze klein waren. Daardoor hadden ze vorig jaar elk een beugel en logopedie nodig. Via Helan kregen we telkens tot 1.500 euro voor logopedie en tot 1.050 euro voor orthodontie terugbetaald.”

Michelle (32 jaar)

Meer ervaringen

Lieselot
Michelle

Praktische vragen en antwoorden

Ja. Onze voordelen zijn exclusief voor klanten. Je geniet van deze voordelen zodra je aansluit en de maandelijkse ziekenfondsbijdrage van € 8,75 betaalt. Klant worden kan trouwens snel en eenvoudig online. In 1-2-3 doorloop je de aanvraag.

Word klant

Nee. Je hebt recht op je voordelen vanaf de eerste dag dat je klant bent.

Ben je nu bij een ander ziekenfonds en wil je klant worden bij Helan?
Je kan op elk moment beslissen om te veranderen. Wel is het zo dat je aansluiting wettelijk pas aan het begin van elk kwartaal mag ingaan. Dus telkens op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober.

Sluit je voor het eerst aan bij een ziekenfonds?
Je kan op elk moment aansluiten en meteen van de voordelen genieten.
 

Zeker. Moet je kind een beugel dragen, dan kan je het voordeel orthodontie combineren met terugbetalingen van Dentalia Plus, de tandverzekering via Helan. Ook als je kind ouder is dan 22 jaar, en het voordeel orthodontie niet meer geldt, kan je met Dentalia Plus toch nog op terugbetalingen voor orthodontie rekenen.

Ja, dat kan. De voordelen voor kampen en Heyo vakantiekampen zijn aparte voordelen en kan je combineren. Gaat je kind in hetzelfde jaar op vakantiekamp met Heyo en op kamp met een andere organisator? Dan krijg je zowel de 100 euro voor het meerdaagse externe kamp als de Heyo-korting van 10 euro of 35%.
 

Toch wel. Ook tieners hebben recht op deze voordelen. Het voordeel orthodontie bijvoorbeeld, is voor kinderen en jongeren tot 22 jaar. En het voordeel logopedie is geldig voor iedereen. Zowel jongeren als volwassenen. Of denk aan de vakantiekampen van Heyo, die er ook zijn voor tieners tot 18 jaar. Een professionele oppas aan huis kan je inschakelen tot je kind 14 jaar is.

Heb je specifieke vragen? Stel ze ons gerust. Vraag vrijblijvend advies en wij helpen je verder.