Baby pakket

Voordelen voor toekomstige ouders

  • Uitgebreide voordelen voor toekomstige ouders
  • Mooie terugbetalingen voor het welzijn van je baby
  • Extra hulp in huis voor en na de bevalling
  • Meer tijd en ruimte om met je kleintje bezig te zijn

Het pakket voor jou en je baby

Verwacht je een kindje? Dan breekt straks een van de mooiste periodes in je leven aan. En omdat jij daar met volle teugen van zou kunnen genieten, hebben wij het Baby pakket voor je samengesteld.

Reken op voordelen die jou alle tijd en ruimte geven om met je kleintje bezig te zijn. En voordelen die je baby extra in de watten leggen. Maar ook aan de praktische dingen hebben we gedacht. Wij ontzorgen je graag met kraamzorg en extra hulp in huis. En mooie financiële tegemoetkomingen.

Denk je aan klant worden, maar heb je nog een vraag? Stel ze ons gerust. We bezorgen je graag een antwoord. Nadien beslis je in alle rust over je aansluiting.

 

Vraag vrijblijvend advies

Wij bellen je binnen de 2 werkdagen op. Niet meteen bereikbaar? Dan sturen we een mailtje.

* Verplicht in te vullen velden


Welke voordelen krijg je?

“De laatste weken van mijn bevalling moest ik rust nemen van de dokter. Gelukkig kon ik dankzij Helan rekenen op de hulp van een geweldige huishoudhulp. Ze leverde schitterend werk. Zelfs de strijk was perfect.”

Melissa, 35 jaar

“Elise werd vorige maand ziek, waardoor ze niet naar de kinderopvang mocht. Omdat ze nog zo klein is, wou ik alleen een professionele kinderoppas inschakelen. En die vond ik via Helan. Zo was ik helemaal gerust dat Elise in goede handen was.”

Lucie, 30 jaar

Meer ervaringen

Melissa,
Lucie,

Praktische vragen en antwoorden