Health pakket

Voordelen om gezond te leven

  • Totaalpakket voor je welzijn
  • Essentiële terugbetalingen voor je gezondheid
  • Met oog voor je fysieke en mentale gezondheid
  • Voor iedereen, beginner en gevorderd

Een totaalpakket voor je welzijn

Dat jij je goed voelt. Daar draait het om. Hoe je dat doet, vul je zelf in. Misschien sport je graag. Of je houdt ervan om je hoofd leeg te maken in de sauna.

Wat je ook kiest voor je welzijn, Helan heeft het voor je. Met voordelen die je net dat beetje meer doen genieten. Voordelen die essentieel zijn voor je welzijn. En voordelen die je vitaliteit een duwtje vooruit geven.

Met het Health pakket van Helan maak je werk van je gezondheid. En dat op jouw manier en je eigen tempo. Denk je aan klant worden, maar heb je nog een vraag? Stel ze ons gerust. We bezorgen je met plezier een antwoord. Zo kan je nadien in alle rust beslissen.

 

Vraag vrijblijvend advies

Wij bellen je binnen de 2 werkdagen op. Niet meteen bereikbaar? Dan sturen we een mailtje.

* Verplicht in te vullen velden


Welke voordelen krijg je?

Beweegbonus

Elk jaar tot 100 euro om te bewegen.

Icon

Medische apps

Elk jaar tot 20 euro voor een erkende medische app.

Icon

Psychotherapie

Elk jaar tot 120 euro voor psychotherapie en 5 gratis gesprekken met een psycholoog.

Icon

Psychotherapie

Elk jaar tot 120 euro voor psychotherapie en 5 gratis gesprekken met een psycholoog.

Icon

Alternatieve behandelingen

Elk jaar tot 60 euro voor alternatieve behandelingen als acupunctuur, osteopathie en chiropraxie.

Icon

Wellness

Elk jaar tot 25 euro voor een bezoek aan de sauna, stoombad of een kuuroord.

Icon

Diëtiek of leefstijladvies

Elk jaar tot 25 euro voor diëtiek of leefstijladvies.

Icon

Slaaptherapie

Elke 5 jaar tot 100 euro voor slaaptherapie in een erkend centrum.

Icon

“Het Health pakket van Helan gaf mij het duwtje in de rug dat ik nodig had. Ik klopte aan bij een gezondheidscoach en schreef me in bij een fitnessclub. Gezonder leven is niet langer een goed voornemen, maar de realiteit.”

Nathalie (39 jaar)

“"Begin dit jaar had ik een moeilijke periode. Een psycholoog van de Helan Luisterlijn heeft me geholpen en doorverwezen. Dankzij Helan krijg ik nu 10 euro per sessie terugbetaald voor psychotherapie.””

Lisa (28 jaar)

Meer ervaringen

Nathalie
Lisa

Praktische vragen en antwoorden

Ja. Onze voordelen zijn exclusief voor klanten. Je geniet van deze voordelen zodra je aansluit en de maandelijkse ziekenfondsbijdrage van € 8,75 betaalt. Klant worden kan trouwens snel en eenvoudig online. In 1-2-3 doorloop je de aanvraag.

Word klant

Nee. Je hebt recht op je voordelen vanaf de eerste dag dat je klant bent.

Ben je nu bij een ander ziekenfonds en wil je klant worden bij Helan?
Je kan op elk moment beslissen om te veranderen. Wel is het zo dat je aansluiting wettelijk pas aan het begin van elk kwartaal mag ingaan. Dus telkens op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober.

Sluit je voor het eerst aan bij een ziekenfonds?
Je kan op elk moment aansluiten en meteen van de voordelen genieten.
 

Nee. Afhankelijk van je wensen, kies je voor een terugbetaling van advies van een diëtist of een erkende gezondheidscoach. Dit omdat het advies van beide om een andere aanpak vraagt. Wil je daar gericht mee aan de slag, dan is rechtlijnigheid de sleutel voor je succes.
 

Ja, dat kan zeker en vast. Het Health pakket is een totaalpakket voor je welzijn. Je kan dus gerust al deze voordelen met elkaar combineren. Een sessie bij de psycholoog, je sportclub, chiropractor en de sauna. Het wordt allemaal terugbetaald.

Maar dat is niet alles. Naast een Health pakket, bieden we je nog heel wat andere voordelen aan. Denk aan een Baby pakket voor als je een kindje verwacht, een Grow pakket voor als je kindje opgroeit, een Smile pakket voor een glimlach zonder zorgen.

Nee. Medische apps zijn er in alle soorten en maten. Omdat we het belangrijk vinden dat je over de juiste informatie voor je gezondheid beschikt, betalen we enkel de medische apps terug die erkend zijn door mHealthBELGIUM of die je arts je voorschrijft.