Documenten bezorgen

Bij Helan doen we er alles aan om je administratie zo eenvoudig mogelijk te maken. Je kan documenten daarom op verschillende manieren aan ons bezorgen. We maken je graag wegwijs doorheen de mogelijkheden en de processen.

Zo bezorg je ons je documenten

Documenten digitaal doorsturen

Simpelweg vanaf je eigen computer of smartphone documenten aan Helan bezorgen. Dat is niet alleen veilig, maar ook snel en eenvoudig.

Icon
Documenten bezorgen

Documenten opsturen per post

Attesten, aanvragen of getuigschriften aan Helan bezorgen? Stuur ze in een gesloten enveloppe op via de post.

Icon

Kleefzegels aanvragen

Kleefzegels laten ons toe je snel te identificeren en je aanvragen meteen aan je dossier te linken.

Icon

Enveloppen bestellen

Met onze voorgedrukte enveloppen vraag je nog gemakkelijker de terugbetaling van je doktersbriefjes aan.

Icon

Volg alles netjes op via Mijn Helan.

Je documenten aanvragen, je dossier bekijken, gezinssamenstelling wijzigen, terugbetalingen opvolgen : het kan altijd en overal via Mijn Helan.

Naar Mijn Helan

Voordelen en terugbetalingen

Wie gezond en in balans wil blijven, verdient net dat tikkeltje meer. Daarom hebben wij een hele reeks extra voordelen en terugbetalingen voor jou.

Wettelijke ziekteverzekering

Heb je kosten voor medische zorg bij een dokter, kinesist of tandarts, dan bepaalt de wettelijke ziekteverzekering hoeveel je terugkrijgt. Die terugbetaling regelen wij voor jou. Vlot en transparant.

Insurances

Complete peace of mind. With our hospitalisation and dental insurance policies, you are affordably covered against skyrocketing costs in case of hospitalisation or dental care.

Helan Onafhankelijk ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.