Financiële steun in zorgsituaties

Leef jij of iemand in je omgeving met een specifieke zorgnood, weet dan dat er verschillende manieren zijn om financiële steun te vinden. Helan helpt je uit te zoeken welke steun bij jouw situatie past en hoe je die precies aanvraagt. Bekijk de info op onze website en aarzel vooral niet om ons te contacteren voor persoonlijk advies.

Contacteer onze Dienst maatschappelijk werk 

De experts van onze Dienst maatschappelijk werk doen niets liever dan jou wegwijs maken. Maak een live afspraak of boek een videogesprek.

Contacteer ons

Helan Onafhankelijk ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Zorg en ondersteuning

Kraamzorg, thuiszorg, thuisverpleging, zorgmateriaal, financiële steun of persoonlijk advies. Reken op het zorgaanbod van Helan en vind de ondersteuning die je zoekt.

Helan Zorgwinkel

Of je nu op zoek bent naar artikelen waar je gezond en fit mee blijft of een rolstoel om te revalideren, op Helan Zorgwinkel vind je medisch- en gezondheidsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit.

Dienst Maatschappelijk Werk

Informatie, ondersteuning en advies over zorgoplossingen en financiële steun. Reken op de experts van de Dienst maatschappelijk werk van Helan.

Verzekeringen

Helemaal gerust. Met onze hospitalisatie- en tandverzekeringen ben je betaalbaar verzekerd tegen torenhoge kosten bij een ziekenhuisopname of tandzorg.