Ongeval en ziekte

Krijg je een ongeval, word je ziek of heb je een opname in het ziekenhuis gepland? Van advies tot begeleiding en administratie. We zijn er voor je.

Ongeval

Heb je een ongeval thuis, op het werk, tijdens het sporten of in nog andere omstandigheden? We regelen je terugbetalingen en een eventueel vervangingsinkomen.

Ziekenhuisopname

Naar het ziekenhuis voor een operatie, bevalling, of dagopname? Reken op Helan voor info, advies, een betrouwbare hospitalisatieverzekering en hulp bij je revalidatie.

Uitkering bij ziekte

Ben je arbeidsongeschikt door een ziekte of na een ongeval? Regel je aangifte tijdig om recht te hebben op een vervangingsinkomen.

Medische controle bij arbeidsongeschiktheid

Als je een uitkering krijgt voor arbeidsongeschiktheid kan je medische controle krijgen. Ontdek hoe je wordt uitgenodigd en wie de controle uitvoert.

Wat te doen bij ... terugbetalingen

Bij Helan ziekenfonds maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Ook voor je terugbetalingen. Maar hoe vraag je ze precies aan? We zetten de opties op een rij.

Als je kind ziek is

Als je kindje ziek is, is het soms moeilijk om alles geregeld te krijgen voor je werk en andere verplichtingen. Maak kennis met onze oppasdiensten en de terugbetalingen.