Zorgadvies op maat

  • Advies voor elke zorgnood
  • Helemaal gratis
  • Door onze Dienst maatschappelijk werk

Wat kunnen wij voor jou doen?

Raak je moeilijk wegwijs in het zorgaanbod? Wil je weten hoe je hulpmiddelen aanvraagt? Of wil je graag weten welke begeleiding er beschikbaar is voor personen met dementie? Onze Dienst maatschappelijk werk staat voor je klaar.

Contacteer onze Dienst maatschappelijk werk 

Onze Dienst maatschappelijk werk is jouw eerste aanspreekpunt. Hun ondersteuning is helemaal gratis, of je nu klant bent of niet. 

Contacteer ons

 

Helan Onafhankelijk ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Vraag je huishoudhulp aan

Druk thuis? De goed opgeleide huishoudhulpen van Helan nemen je graag wat werk uit handen.

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen en koesteren je kindje en helpen het spelend leren.

Kraamzorg

Nood aan helpende handen? Wij bieden ondersteuning voor jonge ouders. Vertrouw op ons voor verzorging, opvolging en advies.

Helan Zorgwinkel

Of je nu op zoek bent naar artikelen waar je gezond en fit mee blijft of een rolstoel om te revalideren, op Helan Zorgwinkel vind je medisch- en gezondheidsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit.