Helan Huishoudhulp

Eerste hulp in drukke tijden

Huishoudhulp aanvragen Werken als huishoudhulp

Poetshulp met dienstencheques

Hulp nodig? Reken op een van onze vaste huishoudhulpen. Betalen kan met dienstencheques.

Strijkhulp in je buurt

Geen tijd om je strijkmand te lijf te gaan? Steek je strijk binnen in een van onze strijkpunten in je buurt.

Zoek je een huishoudhulp job in jouw buurt? Solliciteer nu!

Ben jij iemand die graag mensen helpt? Wij gaan samen met jou op zoek naar een passende job.

Eerste hulp in drukke tijden

Druk thuis? Onze goed opgeleide huishoudhulpen nemen met plezier je werk uit handen. Voor strijkhulp kan je ook terecht in een van onze Strijkpunten in je buurt. Je betaalt je hulp snel en eenvoudig met dienstencheques. Ben je klant van Helan Ziekenfonds? Dan betaalt Helan een groot deel van de klantenbijdrage voor jou.

Al meer dan 22.244 klanten rekenen op onze huishoudhulpen. Jij ook?

Huishoudhulp aanvragen

Voordelig betalen met dienstencheques

Betaal je huishoudhulp met dienstencheques. Want die zijn snel, eenvoudig en fiscaal voordelig.

  • Snel en eenvoudig: elektronische dienstencheques bieden je heel wat gemak. Bestel en betaal met een eenvoudige klik in de app.
  • Voordelig: dienstencheques zijn een gesubsidieerd betaalmiddel, en dus aantrekkelijk in prijs. Daarbovenop krijg je elk jaar een fiscaal voordeel op een groot aantal aangekochte dienstencheques.

Meer info

Zo maken wij het verschil

Altijd bereikbaar via een vast aanspreekpunt

Een beetje administratie is onvermijdelijk om de planning en opvolging van je huishoudhulp correct te laten verlopen. Stel al je vragen aan een vaste contactpersoon bij Helan Huishoudhulp. No stress!

Icon
poetshulp

Goed opgeleide huishoudhulpen

Helan Huishoudhulp investeert in haar medewerkers. Reken op een betrouwbare en goed opgeleide poetshulp. Een garantie voor een piekfijn huis, elke keer weer.

Icon

Helan Huishoudhulp is er voor iedereen

Klant of geen klant bij Helan ziekenfonds, reken op onze service: een betaalbare en betrouwbare huishoudhulp met dienstencheques. Dat biedt zekerheid, zowel voor de poetshulpen als voor jezelf.

Icon

Vlotte service met de Helan Huishoudhulp-app

Dankzij onze mobiele app voor Android en iPhone log je via je mobiel toestel snel en makkelijk in bij Helan Huishoudhulp.

Icon

Praktische vragen en antwoorden

Voor alle praktische informatie, klik hier.

Helan Huishoudhulp biedt poets- en strijkhulp bij je thuis, met dienstencheques. Geef je je strijk liever af op een externe locatie, dan kan je ook terecht in onze Strijkshops, Strijkdrop en Strijkpunten.

Vul het aanvraagformulier in en wij laten je gauw weten welke hulp we beschikbaar hebben.

Neen, Helan Huishoudhulp helpt iedereen aan professionele huishoudhulp. Vraag via dit formulier snel betrouwbare hulp in huis aan.

Dat hangt af van de regio waar je woont. In sommige regio's hebben we meteen een huishoudhulp die aan de slag kan, in andere regio's is er even een wachttijd. Vraag gerust meer info en we zoeken het met plezier voor je op.

Je planning altijd op zak

Communiceren met je consulent, een wijziging in je planning of vakantiedagen doorgeven. Het kan allemaal in een handomdraai. Met de Huishoudhulp-app, waar je ook bent. Download hem hier.

Contact

Vraag, opmerking of suggestie?

Je vindt op deze pagina heel wat antwoorden op praktische vragen. Heb je toch nog een onbeantwoorde vraag of suggestie? Contacteer ons via het contactformulier. We helpen je zo snel mogelijk.

Specifieke vraag over je huishoudhulp? Vraag via deze weg de contactgegevens van je consulent op.

Contacteer ons

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen en koesteren je kindje en helpen het spelend leren.

Helan Onafhankelijk ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Verzekeringen

Helemaal gerust. Met onze hospitalisatie- en tandverzekeringen ben je betaalbaar verzekerd tegen torenhoge kosten bij een ziekenhuisopname of tandzorg.

Zorg en ondersteuning

Kraamzorg, thuiszorg, thuisverpleging, zorgmateriaal, financiële steun of persoonlijk advies. Reken op het zorgaanbod van Helan en vind de ondersteuning die je zoekt.

Dentalia Up

Bescherm je gezin tegen hoge tandzorgkosten. Krijg tot 4.000 euro terug voor tandverzorging, beugels, kronen, implantaten en meer.

Een brede kijk op jouw welzijn

Blog

Veilig aan de slag? Help je huishoudhulp!

Een job als huishoudhulp is niet te onderschatten. Naast de kans op fysieke overbelasting is ook een ongelukje soms snel gebeurd. Daarom willen we onze huishoudhulpen een extra duwtje in de rug geven om veilig te kunnen werken. En jij kan ons daarbij helpen!

Blog

Opleidingen voor huishoudhulpen

Elke dag gaan meer dan 3.600 huishoudhulpen aan de slag bij klanten van Helan Huishoudhulp. Ze hebben allemaal een vast contract en werken bij klanten die écht bij hen passen. Want Helan is een betrouwbare werkgever, die hard investeert in de zorg voor z’n huishoudhulpen.