Poetshulp met dienstencheques

  • Hulp bij huishoudelijke taken thuis
  • Een vaste huishoudhulp staat voor je klaar
  • Een planning volgens jouw agenda
  • Betalen met dienstencheques

Poetshulp aanvragen       Je bent al klant

Orde in je huis én rust in je hoofd

Bij Helan Huishoudhulp hebben we meer dan 14 jaar ervaring op de teller. We blijven onze organisatie verfijnen en ons netwerk uitbreiden. Vandaag hebben we meer dan 3.400 huishoudhulpen onder onze vleugels. En daar pluk jij de vruchten van. Onze poetshulpen zijn gemotiveerd en goed opgeleid, zodat jouw huis er telkens kraaknet uitziet. Week na week geniet je van orde in je huis én in je hoofd.

Ben je al klant?

Jouw huishoudhulp is al gestart of doet dat binnenkort?

Praktische tips

Hierop kan je rekenen

Altijd bereikbaar via een vast aanspreekpunt

Een beetje administratie is onvermijdelijk om de planning en opvolging van je huishoudhulp correct te laten verlopen. Stel al je vragen aan een vaste contactpersoon bij Helan Huishoudhulp. No stress!

Icon
Huishoudhulp via Helan Poets- en strijkhulp? Hierop kan je rekenen!

Goed opgeleide huishoudhulpen

Helan Huishoudhulp investeert in haar medewerkers. Reken op een betrouwbare en goed opgeleide poetshulp. Een garantie voor een piekfijn huis, elke keer weer.

Icon

Helan Huishoudhulp is er voor iedereen

Klant of geen klant bij Helan ziekenfonds, reken op onze service: een betaalbare en betrouwbare huishoudhulp met dienstencheques. Dat biedt zekerheid, zowel voor de poetshulpen als voor jezelf.

Icon
De klantenbijdrage van 60 euro voor je huishoudhulp? Die betalen wij voor jou.

Aangesloten bij Helan? Krijg 55 euro korting

Ben je klant van Helan Ziekenfonds? Dan betaal je 65 euro per jaar voor je klantenbijdrage. Je ziekenfonds neemt de overige 55 euro voor haar rekening.

Word klant bij Helan Ziekenfonds

Huishoudhulp

Je hebt al een huishoudhulp?

Heb je al een huishoudhulp? Schrijf hem of haar in bij Helan en pluk daar samen de vruchten van. Je poetshulp krijgt een vast contract, aantrekkelijke extralegale voordelen en coaching. Jij kan voordelig gebruik maken van dienstencheques, en bent verzekerd als er iets zou gebeuren.

Lees meer

“Ik werk voltijds, en volg avondlessen om mijn lerarendiploma te halen. Ik ben blij dat ik elke week kan rekenen op Teresa om ons huis netjes te houden. Ik weet niet hoe ik anders nog tijd zou overhouden voor de kinderen.”

Kim, 38 jaar

Je planning altijd op zak

Communiceren met je consulent, een wijziging in je planning of vakantiedagen doorgeven. Het kan allemaal in een handomdraai. Met de Huishoudhulp-app, waar je ook bent. Download hem hier.

Contact

Vraag, opmerking of suggestie?

Je vindt op deze pagina heel wat antwoorden op praktische vragen. Heb je toch nog een onbeantwoorde vraag of suggestie? Contacteer ons via het contactformulier. We helpen je zo snel mogelijk.

Specifieke vraag over je huishoudhulp? Vraag via deze weg de contactgegevens van je consulent op.

Contacteer ons

Strijkhulp in je buurt

Geen tijd om je strijkmand te lijf te gaan? Steek je strijk binnen in een van onze strijkpunten in je buurt.

Zorg en ondersteuning

Kraamzorg, thuiszorg, thuisverpleging, zorgmateriaal, financiële steun of persoonlijk advies. Reken op het zorgaanbod van Helan en vind de ondersteuning die je zoekt.

Helan Onafhankelijk ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen en koesteren je kindje en helpen het spelend leren.

Een brede kijk op jouw welzijn

Blog

Veilig aan de slag? Help je huishoudhulp!

Een job als huishoudhulp is niet te onderschatten. Naast de kans op fysieke overbelasting is ook een ongelukje soms snel gebeurd. Daarom willen we onze huishoudhulpen een extra duwtje in de rug geven om veilig te kunnen werken. En jij kan ons daarbij helpen!

Blog

Zijn dienstencheques fiscaal aftrekbaar?

Dienstencheques zijn een voordelige manier om een poets- of strijkhulp in te schakelen. Oorspronkelijk werden ze ingevoerd door de overheid om zwartwerk tegen te gaan. Wat is nu precies het voordeel van dienstencheques? En zijn dienstencheques fiscaal aftrekbaar? Dat ontdek je hieronder.