Strijkhulp in je buurt

  • Altijd dichtbij jou
  • Flexibele drop- en afhaaltijden
  • Perfect gestreken door professionals
  • Voordelig betalen met dienstencheques
Strijkhulp aanvragen Vind een strijkpunt of strijkshop in je buurt

Altijd een strijkshop of strijkpunt in je buurt

Geen tijd of zin om je volle strijkmand te lijf te gaan? Onze enthousiaste strijkhulpen doen het graag voor jou. Drop je strijk in onze Strijkshops of bij een Strijkpunt in je buurt, en wij doen de rest. Enkele dagen later is je strijk klaar. Alleen nog even ophalen, en klaar.

Waar vind je ons?

 

Waarop kan je rekenen?

Ervaren professionals

Een plooi, te warm, te weinig stoom. Strijken is moeilijker dan je denkt. Vertrouw op onze professionals voor een onberispelijk resultaat.

Icon
Geen tijd of goesting om je strijkmand te lijf te gaan? Drop je strijk in een van onze Strijkpunten in je buurt.

Flexibele uren

Ook na de kantooruren kan je strijkgoed afgeven of ophalen bij een strijpunt. Vraag ernaar bij je strijkhulp.

Icon

Zonder afspraak strijk laten doen

Zonder afspraak je strijk binnendoen bij een van onze strijkshops, tijdens de kantooruren vlak voor of na je werk.

Icon

Voordelig betalen met dienstencheques

Je strijkhulp betaal je met dienstencheques. Dat is handig én fiscaal voordelig.

Icon

Belangrijk om te weten

Ook onze poetshulpen helpen je graag door de strijk. Combineer je poets- met strijkhulp en spaar nog meer tijd uit. Je hoeft de deur niet uit én kan meteen enkele andere huishoudelijke taken uit handen geven. 

Praktische vragen en antwoorden

Bezorg ons je propere wasgoed gewoon in een wasmand. Zo kan er niets verloren gaan. Bovendien makkelijk voor jou. Gewoon de mand in de wagen zetten en bij je Strijkpunt droppen.

Voor broeken of hemden voorzien wij wel een kleerhanger als je die niet zelf meegeeft. We vragen je dan wel om die bij je volgende strijkbeurt weer mee te nemen, zodat we ze kunnen hergebruiken.

Je wasgoed zal makkelijker te strijken zijn als:

  • Je natte kleding meteen ophangt na het wassen. 
  • Je kleding meteen uit de droogkast haalt als het programma afgelopen is.
  • Je niet teveel kleding in één wasmand legt. Gebruik liever twee manden om alles luchtig te stapelen.

Geen nooit nat wasgoed af aan je strijkhulp. Dit kan niet netjes gestreken worden.

Zeker. Onze strijksters geen zorgzaam met je strijkgoed om, en werken uitsluitend met professionele toestellen. Als er toch schade zou zijn, ben je hiervoor verzekerd. Vanaf 150 euro aan schade, kan je hiervan aangifte doen.

Je strijkhulp betaal je met dienstencheques. Dat is handig én fiscaal voordelig. Je betaalt je strijk met een puntensysteem. Zo berekenen je vooraf hoeveel dienstencheques je nodig hebt voor een strijkmand. Geen verrassingen. Het totale aantal punten bepaalt het aantal dienstencheques. En die zijn dan weer fiscaal voordelig. 

Vind hieronder per strijkdienst de tarieven:

Strijkpunt (thuisstrijkers) Strijkshop Wilrijk Strijkshop Merelbeke Strijkshop Herenthout Strijkshop Zottegem

“Als ik op weg ben naar het werk, zet ik af en toe een mand met hemden af in een Helan Strijkpunt. Een paar dagen later haal ik de hemden netjes gestreken weer op. Nauwelijks tijdverlies, en een vriendelijke service!”

Stijn, 37 jaar

Werkgever? Wij organiseren de strijkservice voor je medewerkers

Wist je dat je als werkgever ook een strijkservice op de werkvloer kan laten organiseren door ons? Een win-win voor jou en je medewerkers. Je personeel geniet extra comfort en een fijn extralegaal voordeel, en jij plukt de vruchten voor de employer branding van je organisatie.

Strijkservice voor bedrijven aanvragen

Helan Ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen, koesteren en helpen je kind spelend leren.

Thuiszorg

Als je ouder wordt, ziek bent, of tijdelijk zorg nodig hebt, kunnen wij helpen. Met thuiszorg, zorgmateriaal, administratieve hulp en advies waar je wat aan hebt.

Zorgwinkel

Of je nu op zoek bent naar artikelen waar je gezond en fit mee blijft of een rolstoel om te revalideren, op Helan Zorgwinkel vind je medisch- en gezondheidsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit.

Een brede kijk op jouw welzijn

Meer tijd om mama te zijn, met je huishoudhulp

Mama worden is het mooiste wat er is. Al komt er wel heel wat bij kijken. Eerst de kinderkamer, nieuwe spulletjes en alle administratie. En dan komt eindelijk dat langverwachte kleintje. Een prachtige periode waar je elke minuut van de dag van zou willen genieten. Maar naast je baby heb je ook nog: de rest van je gezin, meer familie, je vrienden, een job en een huis om voor te zorgen. Al kun je dat laatste natuurlijk ook gewoon aan je huishoudhulp toevertrouwen.

Opleidingen voor huishoudhulpen

Elke dag gaan meer dan 3.600 huishoudhulpen aan de slag bij klanten van Helan Huishoudhulp. Ze hebben allemaal een vast contract en werken bij klanten die écht bij hen passen. Want Helan is een betrouwbare werkgever, die hard investeert in de zorg voor z’n huishoudhulpen.