Als je kind ziek is

Kleine kinderen zijn geregeld ziek. Dan is het vaak een moeilijke spreidstand tussen voor je kleintje zorgen, het werk en je andere verplichtingen. Helan springt bij met een ervaren oppas en terugbetalingen.

Remgeld terugbetaald

Medische kosten kunnen snel oplopen, zeker bij jonge kinderen. Voor kinderen tot 7 jaar betaalt Helan het remgeld daarom volledig terug, met uitzondering van een franchise van 30 euro per kind per kalenderjaar.

Je kindje in goede handen

Zoek je een thuisoppas voor je zieke kind? Helan bezorgt je binnen de 48 uur een professionele kinderoppas aan een voordelig tarief.

Of zoek je babysit of kinderoppas uit je buurt? Dan kan je terecht bij onze partner Bsit, een handige app waarmee je in enkele kliks betrouwbare babysitters vindt in jouw buurt.

Zoek je babysit?

Via de app Bsit vind je in enkele kliks een betrouwbare oppas in jouw buurt.

Download de Bsit-app

ziekenhuisopname

Goed om te weten

In Helan Zorgwinkel kan je heel wat producten kopen om je kind er snel weer bovenop te helpen. Reken als Helan-klant onder meer op korting op een aerosoltoestel.

Naar Helan Zorgwinkel

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen en koesteren je kindje en helpen het spelend leren.

Helan Zorgwinkel

Of je nu op zoek bent naar artikelen waar je gezond en fit mee blijft of een rolstoel om te revalideren, op Helan Zorgwinkel vind je medisch- en gezondheidsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit.

Kraamzorg

Nood aan helpende handen? Wij bieden ondersteuning voor jonge ouders. Vertrouw op ons voor verzorging, opvolging en advies.

Vraag je huishoudhulp aan

Druk thuis? De goed opgeleide huishoudhulpen van Helan nemen je graag wat werk uit handen.

Een brede kijk op jouw welzijn

Blog

Welk ziekenfonds past bij jou? Tips om ziekenfondsen te vergelijken

De aansluiting bij een ziekenfonds is verplicht in Belgiƫ. Dit betekent echter niet dat alle ziekenfondsen hetzelfde zijn. Door ziekenfondsen te vergelijken bespaar je niet alleen geld, maar profiteer je ook van onverwachte kortingen en bonussen. Bovendien hanteert elk ziekenfonds een eigen manier van werken.