Helan Kinderopvang

Persoonlijk en betrokken

Weer aan de slag na je moederschapsrust? De onthaalouders en kinderdagverblijven van Helan ontvangen je kind met open armen.

Vind een kinderdagverblijf of onthaalouder Zoek buitenschoolse opvang

Helan Kinderdagverblijven

Onze ervaren kinderbegeleiders vangen je kind op in een kindvriendelijke, stimulerende en warme sfeer.

Helan Onthaalouders

Onze onthaalouders vangen je kind op in een huiselijke sfeer en hebben aandacht voor de eigenheid van elk kind.

Helan Buitenschoolse opvang

Wat avontuur voor en na de schooluren of al spelend de vakantie door? Onze initiatieven buitenschoolse opvang gaan samen met je kind op ontdekking.

Pedagogische waarden

We verzorgen en koesteren je kind. Maar helpen het ook om spelend bij te leren. Ontdek de pedagogische waarden uit onze Waardenboom.

Werken bij Helan Kinderopvang

Onze kinderen een tweede thuis geven, daar streven we naar. Dat ook jij je bij ons als een vis in het water voelt, is essentieel.

Hoe ziet Helan Kinderopvang eruit?

Elke dag staan meer dan 500 enthousiaste kinderbegeleiders voor de kinderen klaar. Benieuwd hoe het eraan toegaat in één van onze 64 kinderdagverblijven? In dit filmpje geven we je een blik achter de schermen.

“Wij zijn heel tevreden over onze onthaalmama. Ze omringt ons kind met geweldig veel zorg en liefde. Dikke pluim!”

Tine

“De betrokkenheid, de warmte en de zin voor initiatief van de kinderbegeleiders zijn hier grote troeven. De waarden staan hier niet alleen op papier. Je merkt ze ook effectief in de praktijk.”

Sarah

Meer ervaringen

Tine
Sarah

Een brede kijk op jouw welzijn

Blog

Kinderopvang, wanneer start je de zoektocht?

In sommige steden is de zoektocht naar een plekje voor je oogappel niet evident. Want je wil uiteraard een kinderdagverblijf of onthaalouder waar jij je als ouder goed bij voelt. Wanneer kan je op zoek gaan naar een kinderdagverblijf of onthaalouder?

baby op komst

E-book: Een baby op komst! Wat nu?

Een kindje brengt vreugde met zich mee, maar ook heel wat papierwerk. Welke administratieve zaken moet je als toekomstige ouder regelen?

vrouw met tablet
Blog

Digitalisering in de kinderopvang maakt jou het leven makkelijker

Ook binnen Helan Kinderopvang staan we niet stil wat digitalisering betreft. We zijn altijd op zoek naar manieren om de administratie zo eenvoudig mogelijk te houden. Dat maakt vooral het leven voor jou als ouder heel wat gemakkelijker.