Zorg en ondersteuning

Helan is jouw ervaren zorgpartner. Of je nu voor even, of wat langer zorg nodig hebt. We zijn er voor je als je zwanger bent, of pas bevallen. Als je thuis herstelt na ziekte of een ongeval. Als je ziek bent of leeft met een beperking. Als je mantelzorger bent, of als je ouder wordt en onafhankelijk thuis wil blijven wonen. 

“Dankzij de hulp van Vicky kan ik af en toe wat rusten én extra aandacht geven aan mijn twee andere kindjes. Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik kreeg via kraamzorg!”

Hilde

“Mijn moeder wordt binnenkort 87 en wil graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Voor de aangepaste materialen thuis, kunnen we rekenen op de zorgwinkel en uitleendienst. Echt een gemak, en vooral heel betaalbaar. Zo kan ze haar pensioen ook aan leuke dingen blijven besteden.”

Luc

Meer

Hilde
Luc
Persoonlijk advies nodig

Blijf niet met je vragen zitten

Elke zorgsituatie is anders en wij bieden graag maatwerk. Onze Dienst maatschappelijk werk is jouw eerste aanspreekpunt. Hun ondersteuning is helemaal gratis, of je nu klant bent of niet. 

Contacteer ons

Helan Onafhankelijk ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Arbeidsongeschiktheid en uitkering

Wat te doen bij arbeidsongeschiktheid? Wanneer wordt je ziekte-uitkering uitbetaald? Wat zijn je rechten en plichten?

Poetshulp met dienstencheques

Hulp nodig? Reken op een van onze vaste huishoudhulpen. Betalen kan met dienstencheques.

Verzekeringen

Helemaal gerust. Met onze hospitalisatie- en tandverzekeringen ben je betaalbaar verzekerd tegen torenhoge kosten bij een ziekenhuisopname of tandzorg.

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen en koesteren je kindje en helpen het spelend leren.