Hallo. Wij zijn Helan

Stuurde een tevreden klant van Helan jou hierheen? Dan hoor je vast graag wat we voor jou kunnen betekenen. Maak vrijblijvend een afspraak. Wij stellen ons graag aan je voor.


 

Helan. Helemaal welzijn

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Reken op Helan. Voor je gezondheid, maar ook voor je welzijn. Denk aan een vlot draaiend ziekenfonds en mooie voordelen. Maar ook kinderopvang, huishoudhulp, thuiszorg en meer.

  • Meer dan een ziekenfonds
  • Snelle terugbetalingen en vlotte service
  • Dienstverleningen die je leven eenvoudiger maken
  • Altijd dichtbij, online of persoonlijk

Bovendien zijn we altijd bereikbaar. Waar het kan, werken we snel en digitaal, met Mijn Helan, je online ziekenfonds op computer of smartphone. Waar jij dat wenst, helpen we je graag met persoonlijk advies.

Ben je benieuwd wat we voor jou en je gezin kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij contacteren jou om een kennismakingsgesprek, via video call of op kantoor, in te plannen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul alle gegevens in en wij contacteren jou binnen de 2 dagen om een afspraak, via video call of op kantoor, in te plannen.

* Verplicht in te vullen velden

Mogen we je contacteren?*


“Nadat een vriendin mij getipt had, ben ik overgestapt naar Helan. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Mijn hele gezin geniet mee van de vele voordelen. En ook Maria, onze nieuwe huishoudhulp via Helan, levert schitterend werk. ”

Evelyne