Partner voor je gezondheid en welzijn

Helan staat voor ‘helen’, en voor een uniek geheel aan diensten. Maar vooral ook voor ‘elan’, onze gedrevenheid om jou te ondersteunen in een kwaliteitsvol en onafhankelijk leven. Reken op onze expertise en op ons enthousiasme. En op ons aanbod op maat van jouw leven.

Onafhankelijk ziekenfonds

Onze terugbetalingen en voordelen houden een gezond leven betaalbaar. Kan je niet werken door ziekte of een ongeval, dan regelen wij je vervangingsinkomen.

Poets- en strijkhulp

Helan Huishoudhulp zet betrouwbare handen aan het werk voor jouw huishoudelijke taken. Professionele medewerkers met een goede opleiding en coaching bieden je een vlotte en flexibele service.

Kinderopvang

Gezin en werk combineren, het is een pittige uitdaging. Helan ondersteunt je graag in het vinden van een gezond en werkbaar evenwicht tussen beide.

Helan zorgkas

Via de premie voor de Vlaamse sociale bescherming help je mensen die zorg nodig hebben aan een extra budget. Zelf recht op een zorgbudget? Ook dan zijn wij je partner.

Helan Zorgwinkel

Naast een brede waaier aan diensten waarborgt Helan je gezondheid en welzijn ook met een ruim assortiment hulpmiddelen en verzorgingsproducten in Helan Zorgwinkel.

Vakantie

Een educatieve en stimulerende vakantie voor je kind of tiener? Onze ervaren monitoren bezorgen jongeren de tijd van hun leven, in binnen- of buitenland. En we bezorgen ook gezinnen een deugddoende vakantie, met of zonder extra zorg.

Thuiszorg

Vertrouw op Helan als je ouder wordt, ziek bent, of tijdelijk zorg nodig hebt. Wij helpen met thuiszorg, zorgmateriaal, administratieve hulp en helder advies.
Werken bij Helan

Zin om ons team te versterken?

Kies voor een job bij Helan en laat je talenten schitteren in een open en dynamische bedrijfscultuur waar je ruimte krijgt om te groeien. We ontvangen je met open armen en bieden je een een boeiend opleidingstraject en persoonlijke begeleiding.

Ontdek onze vacatures  Solliciteer spontaan