Partner voor je gezondheid en welzijn

Helan staat voor ‘helen’, en voor een uniek geheel aan diensten. Maar vooral ook voor ‘elan’, onze gedrevenheid om jou te ondersteunen in een kwaliteitsvol en onafhankelijk leven. Reken op onze expertise en op ons enthousiasme. En op ons aanbod op maat van jouw leven.

Onafhankelijk ziekenfonds

Onze terugbetalingen en voordelen houden een gezond leven betaalbaar. Kan je niet werken door ziekte of een ongeval, dan regelen wij je vervangingsinkomen.

Poets- en strijkhulp

Helan Huishoudhulp zet betrouwbare handen aan het werk voor jouw huishoudelijke taken. Professionele medewerkers met een goede opleiding en coaching bieden je een vlotte en flexibele service.

Kinderopvang

Gezin en werk combineren, het is een pittige uitdaging. Helan ondersteunt je graag in het vinden van een gezond en werkbaar evenwicht tussen beide.

Helan Zorgwinkel

Naast een brede waaier aan diensten waarborgt Helan je gezondheid en welzijn ook met een ruim assortiment hulpmiddelen en verzorgingsproducten in Helan Zorgwinkel.

Vakantie

Een educatieve en stimulerende vakantie voor je kind of tiener? Onze ervaren monitoren bezorgen jongeren de tijd van hun leven, in binnen- of buitenland. En we bezorgen ook gezinnen een deugddoende vakantie, met of zonder extra zorg.

Zorg en ondersteuning

Kraamzorg, thuiszorg, thuisverpleging, zorgmateriaal, financiële steun of persoonlijk advies. Reken op het zorgaanbod van Helan en vind de ondersteuning die je zoekt.
Werken bij Helan

Zin om ons team te versterken?

Kies voor een job bij Helan en laat je talenten schitteren in een open en dynamische bedrijfscultuur waar je ruimte krijgt om te groeien. We ontvangen je met open armen en bieden je een een boeiend opleidingstraject en persoonlijke begeleiding.

Ontdek onze vacatures  Solliciteer spontaan