Test je gezondheid

Benieuwd of jij te veel suiker eet? Op zoek naar de perfecte wandeling voor jou? Of wil je je kennis testen over vaccinatie? Ontdek alle Helan gezondheidstests en krijg tips en advies voor een gezond leven voor lichaam en geest.

Test je gezondheid

Doe de test: hoe fit in je hoofd ben jij?

Hoe fit in je hoofd ben jij? Laat je steken vallen omdat je hoofd te vol zit? Of heb jij alles netjes onder controle? Sta even stil, doe de test en ontdek hoeveel schijfruimte jij nog over hebt.

#toerkedoen

Doe de test: wat is jouw ideale wandeling?

Bewegen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Elke dag een kleine wandeling is een goede start. Ontdek welke toerke bij jou past.

Doe de test: ben jij of ken jij een zorgdrager?

Elke persoon die zorg draagt voor een ander, officieel mantelzorger of niet, verdient een applausje en een steuntje in de rug! Ken jij een zorgdrager? Ben je er zelf een? Doe de test en ontvang een attentie.

Doe de test: wat weet jij over je slaap?

Test je kennis over slaap, en ontdek de beste tips voor een goede nachtrust. Want een goede nachtrust begint gek genoeg overdag! Ontdek waarom.

Doe de zittest

We zitten allemaal veel te veel stil. En dat is niet goed voor je gezondheid. Waarom niet? En hoe doorbreek je het stilzitten? Doe de test.

Doe de test: wat weet jij over vaccineren?

Over vaccins en vaccinatie doen heel wat misverstanden, vragen en twijfels de ronde. Wat weet jij over vaccins? Doe de test en kom het te weten.

Doe de test: eet jij te veel suiker?

We eten met z'n allen te veel suiker. Hoe zit het met jouw suikerverbruik? En hoe minder je met suiker?