Bewust leven begint nu

  • Gezonder eten, meer bewegen, beter slapen of rust in je hoofd?
  • Ontdek tips die goesting geven om het roer om te gooien.
  • Test je gezondheid en krijg advies op maat van jouw leven.
  • Alle tips zijn haalbaar en goed vol te houden. Beloofd!

Test je gezondheid en krijg advies op maat

zelfliefde

Welzijn begint bij jezelf graag zien

Jezelf graag zien, of mild zijn voor je lichaam én je geest, kan wonderen doen voor je welzijn. Begin er vandaag nog aan met onze tips.

musturberen

Musturbeer jij ook te veel?

Nee, het is niet wat je denkt. En ja, je doet het waarschijnlijk regelmatig. Musturbeer jij ook te veel? Doe hier de test en kijk je musturbatiegedrag in de ogen.

#toerkedoen

Zoek de buitenlucht op

#toerkedoen - Frisse lucht, daglicht en beweging: er zit zoveel goeds in een half uurtje buiten bewegen. Doe de test en ontdek 3 toerkes die jou op het lijf geschreven zijn.

Blijf fit in je hoofd

#schijfruimtevol - Zit je hoofd vol vragen, twijfels, angsten en schuldgevoelens? Is het je soms allemaal te veel? Of blijf jij mooi in balans? Doe de test en meet je mentale veerkracht.

Skip de suiker

#mindersuiker - Is jouw suikerverbruik gezond? Doe de suikertest en volg ons online begeleidingstraject voor een gezonder leven met minder suiker.

Kom uit je stoel

#ikziejewelzitten - Zit jij te veel stil? De zittest maakt je bewust van je zitgedrag en hoeveel je elke dag écht beweegt. En we zetten je meteen in beweging. Niet aarzelen. Doen!

Slaap als een roos

#mijnslaap - Test je kennis over slaap, en ontdek de beste tips voor een goede nachtrust. Want een goede nachtrust begint gek genoeg overdag! Ontdek waarom.

check je e-gezondheid

Check je e-gezondheid

Wat is e-gezondheid precies? En waarom is het een goed idee om je gezondheid en je medische dossier online op te volgen? Bekijk de video.

online aansluiten

Gezonde plannen? Wij steunen ze!

Denk jij aan je gezondheid, dan denkt Helan aan jou. Met extra terugbetalingen voor psychotherapie, preventieve onderzoeken, slaaptherapie, diëtiek, levensstijladvies, beweegadvies en voedingsadvies. 

Bekijk je voordelen

Verbeter je welzijn stap voor stap

Het hoeft niet perfect te zijn

Wees niet te streng voor jezelf. En geniet. Als je een gezonde basis hebt, dan moet het kunnen om af en toe een minder gezonde keuze te maken.

Icon

Kleine stappen, groot verschil

Je hoeft niet van de ene dag op de andere heel je leven om te gooien. Begin klein en wees lief voor jezelf.

Icon

Eerst de basis, dan de details

Genoeg slapen, elke dag wat bewegen en genoeg groenten eten is een goed begin.

Icon

Begin gewoon vandaag

Waarom nog aarzelen, uitstellen of wachten op het geschikte moment? Begin gewoon vandaag en de moeilijkste stap is alvast gezet.

Icon

Meer gezonde inspiratie

Petje af voor zorgdragers

Elke persoon die zorg draagt voor een ander, officieel mantelzorger of niet, verdient een applausje en een steuntje in de rug! Ken jij een zorgdrager? Ben je er zelf een? Doe de test en ontvang een attentie.

Waarom vaccineren?

Over vaccins en vaccinatie doen heel wat misverstanden, vragen en twijfels de ronde. Wat weet jij over vaccins? Doe de test en kom het te weten.