Je gezondheid opvolgen

De gezondheidszorg is volop aan het digitaliseren. Als patiënt pluk ook jij hier de vruchten van. Informatieve platformen en handige tools en apps laten je toe je eigen gezondheid beter te volgen, monitoren en proactief te ondersteunen. We zetten je graag op weg.

Mijngezondheid

Mijngezondheid verzamelt al je digitaal beschikbare gezondheidsgegevens. Op dit portaal krijg je een overzicht van al jouw gegevens en bepaal je zelf wie toegang heeft tot je patiëntinformatie. Lees er alles over.

Gezondheidsapps

Veilige, kwalitatieve en betrouwbare gezondheidsapps zijn een echte meerwaarde voor je gezondheid. Welke apps betaalt Helan nu precies (deels) terug? We zetten ze voor je op een rijtje.

Bevolkingsonderzoeken

In de strijd tegen enkele veelvoorkomende kankers organiseert en financiert de overheid grootschalige bevolkingsonderzoeken. Stel een onderzoek dus niet uit en neem zeker deel aan de bevolkingsonderzoeken.

MyGov.be: de nieuwe app van de overheid

De Belgische overheid lanceert een nieuwe app: MyGov.be. Deze app bundelt je persoonlijke gegevens, administratieve documenten, certificaten en aanvragen.