Wij zijn Helan. Helemaal welzijn.

Helan is er voor iedereen die bewust wil leven. Helan is helemaal welzijn, in al haar vormen. Wij bieden niet alleen een vlot draaiend ziekenfonds en betrouwbare verzekeringen, maar ook thuiszorg, kinderopvang, huishoudhulp, vakantiekampen en een zorgwinkel. 

Wie zijn we?

Helan staat voor ‘helen’. Maar vooral ook voor ‘elan’, onze gedrevenheid om jou te ondersteunen in een kwaliteitsvol en onafhankelijk leven. Reken op onze expertise, ons enthousiasme, en ons aanbod op maat van jouw leven.

Deel van een groter verhaal

Helan is een onafhankelijk ziekenfonds en zoveel meer. En maakt als organisatie op haar beurt deel uit van een groter geheel, dat kwalitatieve diensten aanbiedt aan particulieren en professionals.

Partnerships

Helan werkt samen een reeks kwalitatieve organisaties. Die partnerships leveren mooie samenwerkingen en voordelen op voor onze klanten.

Juridische info

Een vraag over je privacy, cookies, de statuten van je ziekenfonds of andere juridische informatie? Je hoeft niet naar kleine lettertjes te zoeken. Alle wettelijke aspecten vind je hier in een handig overzicht terug. Eenvoudig, transparant, duidelijk.
Werken bij Helan

Zin om ons team te versterken?

Kies voor een job bij Helan en laat je talenten schitteren in een open en dynamische bedrijfscultuur waar je ruimte krijgt om te groeien. We ontvangen je met open armen en bieden je een een boeiend opleidingstraject en persoonlijke begeleiding.

Ontdek onze vacatures  Solliciteer spontaan