Ontdek onze e-books

Heb je nood aan extra informatie over een bepaald thema? Wij hebben heel wat handige e-books op een rijtje gezet voor je. Van tips voor slapen, hoe voorbereid op reis tot oogproblemen. Je kan ze op deze pagina downloaden.

Ontdek onze e-books

E-book: Tandzorg - tips en weetjes

Zorgen voor je tanden, is investeren in je gezondheid. Lees alles over tandzorg, tandproblemen en terugbetalingen in ons e-book en ontdek alle tips en weetjes.

E-book: Orthodontie bij jongeren

Heeft je kind scheefstaande tanden of een kruis- of dwangbeet, waardoor de bovenkaak en onderkaak niet goed op elkaar passen? Dan grijp je best tijdig in. Heel wat kinderen beginnen al rond de leeftijd van 8 jaar met een vroege orthodontische behandeling ter voorbereiding van gewone orthodontie. Ontdek al onze tips en weetjes in ons e-book.

E-book: Wanneer heb je een hospitalisatieverzekering nodig?

Een hospitalisatieverzekering zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten. Ontdek er meer over in ons e-book.

E-book: Wat moet je weten als je arbeidsongeschikt wordt?

Ben je zelfstandige en kan je tijdelijk niet meer werken omdat je ziek werd of een ongeval kreeg? Ontdek ik ons e-book wat je kan doen om een uitkering te bekomen of hoe je opnieuw (deeltijds) aan de slag gaat.

E-book: Slaap je slecht? Last van slapeloosheid? Zo zorg je voor een goede nachtrust.

Geraak je moeilijk in slaap? Sta je 's ochtends niet echt uitgerust op? Een slechte nachtrust is erg lastig. Gelukkig bestaan er oplossingen voor. Ontdek alle tips van experten in dit e-book.

baby op komst

E-book: Een baby op komst! Wat nu?

Een kindje brengt vreugde met zich mee, maar ook heel wat papierwerk. Welke administratieve zaken moet je als toekomstige ouder regelen?

E-book: Vertrek goed voorbereid op vakantie

Vertrek je op vakantie? Zorg dat je goed voorbereid bent. Vaccinaties nodig? Specifieke documenten nodig? Ontdek alle tips in ons e-book.

E-book: Wanneer doe je een beroep op een logopedist?

Heeft je kind communicatieproblemen? Dan is een logopedist erg waardevol. Ontdek in ons e-book wat een logopedist voor je kind kan doen.

dementie

E-book: Hoe ga je om met dementie?

Goede begeleiding van mensen met dementie als wie voor hen zorgt is belangrijk. Hoe ga je als mantelzorger om met dementie? Ontdek het in ons e-book.

E-book: Welke oogproblemen kun je krijgen?

Een helder zicht is onbetaalbaar. Wil je graag weten welke soorten oogproblemen en oplossingen er bestaan? Ontdek het in ons e-book.

Thuiszorg

E-book: Zorgaanbod Helan

Helan staat voor je klaar. We geven je een overzicht van alle soorten thuiszorg en extra diensten in ons e-book.

E-book: Hoe kies je een ziekenfonds?

Een ziekenfonds kies je vaak uit gewoonte. Toch is vergelijken interessant. Kies voor een ziekenfonds die best bij je past. Ontdek het in ons e-book.

Gevoelens van je kind

E-book: Hoe ga je om met de gevoelens van je kind

Voelt je kind zich niet goed? Het is niet altijd makkelijk om over gevoelens te praten met je kind. Ontdek in ons e-book hoe je als ouder kan helpen.

e-book gezond bewegen

E-book: Gezond leven met voldoende beweging

Een gezonde levensstijl betekent niet enkel evenwichtig eten. Ook voldoende bewegen is erg belangrijk. Ontdek nuttige tips in ons e-book.

E-book: Alles wat je moet weten over insectenbeten

Insectenbeten kunnen erg vervelend en zelfs pijnlijk zijn. Ontdek in ons e-book alle tips die je nodig hebt om je te wapenen tegen insectenbeten.

Tips over zwangerschap ontvangen? Schrijf je in!

Een kleintje op komst? Proficiat! Om je voor te bereiden maakten we een reeks nieuwsbrieven met tips en informatie. Schrijf je nu.