Ontdek onze e-books

Heb je nood aan extra informatie over een bepaald thema? Wij hebben heel wat handige e-books op een rijtje gezet voor je. Van orthodontie tot oogproblemen. Je kan ze op deze pagina downloaden.

Ontdek onze e-books

Wanneer heb je een hospitalisatieverzekering nodig?

Een hospitalisatieverzekering zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten. Ontdek er meer over in ons e-book.

Het is nooit te laat om je tanden te corrigeren

Wil je graag je gebit verbeteren? Dat kan op elke leeftijd. Ontdek meer over orthodontische behandelingen en de kostprijs in ons e-book.

Wanneer doe je een beroep op een logopedist?

Heeft je kind communicatieproblemen? Dan is een logopedist erg waardevol. Ontdek in ons e-book wat een logopedist voor je kind kan doen.

Welke oogproblemen kun je krijgen?

Een helder zicht is onbetaalbaar. Wil je graag weten welke soorten oogproblemen en oplossingen er bestaan? Ontdek het in ons e-book.

Slaap je slecht? Pak je slapeloosheid aan!

Geraak je moeilijk in slaap? Slapeloosheid is erg lastig. Gelukkig bestaan er oplossingen voor. Ontdek alle tips van experten in ons e-book.

Ontdek onze tips voor een gezonde zwangerschap

Mag je nog alles eten en drinken? Kan je blijven sporten? En veel meer. Ontdek onze tips om 9 maanden lang goed voor jezelf en je baby te zorgen.

Vertrek goed voorbereid op vakantie

Vertrek je op vakantie? Zorg dat je goed voorbereid bent. Vaccinaties nodig? Specifieke documenten nodig? Ontdek alle tips in ons e-book.

Een baby op komst! Wat nu?

Een kindje brengt vreugde met zich mee, maar ook heel wat papierwerk. Welke administratieve zaken moet je als toekomstige ouder regelen?

dementie

Hoe ga je om met dementie?

Goede begeleiding van mensen met dementie als wie voor hen zorgt is belangrijk. Hoe ga je als mantelzorger om met dementie? Ontdek het in ons e-book.

Alles wat je moet weten over insectenbeten

Insectenbeten kunnen erg vervelend en zelfs pijnlijk zijn. Ontdek in ons e-book alle tips die je nodig hebt om je te wapenen tegen insectenbeten.

Thuiszorg

Zorg aan huis na ongeval of bij ziekte

Helan staat voor je klaar. We geven je een overzicht van alle soorten thuiszorg en extra diensten in ons e-book.

e-book gezond bewegen

Gezond leven met voldoende beweging

Een gezonde levensstijl betekent niet enkel evenwichtig eten. Ook voldoende bewegen is erg belangrijk. Ontdek nuttige tips in ons e-book.

Een gezondere levensstijl met gezonde voeding

Wil jij graag gezonder door het leven? Weet dat gezond eten en genieten perfect samengaan. Met dit e-book boordevol tips helpen we je graag op weg.

Gevoelens van je kind

Hoe ga je om met de gevoelens van je kind

Voelt je kind zich niet goed? Het is niet altijd makkelijk om over gevoelens te praten met je kind. Ontdek in ons e-book hoe je als ouder kan helpen.

Hoe kies je een ziekenfonds?

Een ziekenfonds kies je vaak uit gewoonte. Toch is vergelijken interessant. Kies voor een ziekenfonds die best bij je past. Ontdek het in ons e-book.

Tips over zwangerschap ontvangen? Schrijf je in!

Een kleintje op komst? Proficiat! Om je voor te bereiden maakten we een reeks nieuwsbrieven met tips en informatie. Schrijf je nu.