Ben jij helemaal Helan? Kom voor ons werken!

Kies voor een job bij Helan en laat je talenten schitteren in een open en dynamische bedrijfscultuur waar je ruimte krijgt om te groeien. We ontvangen je met open armen en bieden je een een boeiend opleidingstraject en persoonlijke begeleiding.

Zoek een job

Helan Corporate

Bouw mee aan niet alleen een efficiënt ziekenfonds, maar ook betaalbare verzekeringen, kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een gezondheidsshop op vlak van HR, marketing, sales, en zo veel meer. 

Bekijk onze jobs

Helan Ziekenfonds

Laat je talenten voor het ziekenfonds schitteren als klantenbeheerder, klantenadviseur, maatschappelijk werker, ergotherapeut, consulent, business analist, en nog zoveel meer.

Bekijk onze jobs

Helan Kinderopvang

Een job als kindbegeleider in een kinderdagverblijf of zelf aan de slag als onthaalouder? Het kan allebei bij Helan Kinderopvang.

Bekijk onze jobs

Helan Huishoudhulp

Helan verwelkomt je graag als nieuwe huishoudhulp. Je poetst en strijkt bij de klant thuis, kookt of doet boodschappen. Je wordt goed begeleid en krijg je een degelijke opleiding.

Bekijk onze jobs

Helan Thuiszorg

Helan Thuiszorg organiseert thuiszorg en kraamzorg. Als verzorgende bied je persoonlijke verzorging, emotionele ondersteuning en hulp bij administratie aan mensen in zorgsituaties.

Bekijk onze jobs

Helan Zorgwinkel

Helan Zorgwinkel biedt zowel online als fysiek producten aan om gezond en fit te blijven. Ga aan de slag als product specalist, klantenadviseur of webshop coördinator en geef een boost aan het welzijn van onze klanten.

Bekijk onze jobs

Heyo Vakantiekampen

Bij Heyo zijn we wild van vakantiekampen. Ben je creatief, gedreven en communicatief? Voel je je thuis in de leefwereld van kinderen? Dan pas jij ongetwijfeld in ons topteam!
 

Bekijk onze jobs

 

Ons ecosysteem

Liever aan de slag bij de overkoepelende Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen? Je vindt er o.a. één van de grootste IT-afdelingen van België. Bekijk hier de vacatures!

Of duik eens in het jobaanbod bij Partenamut (het onafhankelijk ziekenfonds in Wallonië en voor de Franstaligen in Brussel) of de Freie Krankenkasse (die zich richt op de Duitstalige Gemeenschap in België).