Vakantie

Er even tussenuit? Neem de pauze die je verdient
  • Vakantiekampen voor kinderen en jongeren via Heyo.
  • Vakantieverblijven aan zee
  • Toegankelijke reizen met zorgvakanties

Heyo Vakantiekampen

Op zoek naar een kamp voor je kind? Snuffel door een aanbod van meer dan 150 vakantiekampen voor kinderen tussen de 3 en 18 jaar. In binnen- en buitenland, met en zonder overnachting.

Helan Vakantieverblijven

Er even tussenuit met twee, of een zorgeloze vakantie met je gezin of vrienden, er is altijd een vakantieverblijf op maat van je wensen. Ga lekker uitwaaien in De Haan of Sint-Idesbald.

Zorgvakanties

Genieten van een zorgeloze vakantie als je dialyse, thuisverpleging of andere medische zorg nodig hebt? Het kan dankzij de gespecialiseerde reisorganisatie Zorgvakanties.
veilig op reis

Veilig op reis

Ga je op vakantie in het buitenland? Neem de juiste reisdocumenten mee, zodat je ook bij eventuele medische zorgen gerust bent over de terugbetaling of reisbijstand. Ook over de landsgrenzen staat Helan je bij.

Ontdek meer

Helan vakantievoordelen

Nood aan rust, avontuur of ontspanning? Helan helpt jou om te herbronnen. Ook als je geen klant bent, boek je een reis of vakantie tegen een voordelig tarief. Ben je wel klant? Dan krijg je net dat beetje meer, dankzij je Helan-voordelen:

  • Vakantieverblijven: 15% korting op je verblijf aan zee.
  • Vakantiekampen: tot 30% korting op kampen met overnachting en minstens 20 euro korting op kampen zonder overnachting.
  • Zorgvakanties: 5% korting op een zorgvakantie.

Word Helan klant

Een brede kijk op jouw welzijn

Blog

7 tips voor een ontspannen vakantie

Op vakantie vertrekken, daar kijk je het hele jaar naar uit. Maar eenmaal op je vakantiebestemming aangekomen, is ontspannen niet altijd vanzelfsprekend. We geven je daarom enkele tips voor een volledig ontspannen vakantie.

Blog

Gezond eten op vakantie

Lukt het je goed om elke dag te letten op een evenwichtig eetpatroon, maar is het moeilijk om dat vol te houden op vakantie? Deze tips van voedingsdeskundige Sandra Bekkari zorgen dat je dit jaar ook op vakantie makkelijk de gezonde keuze maakt.