Testimony

Ik verwacht mijn dochter optimaal te kunnen beschermen

Wim (34) speelt voor gezonde tanden liever op zeker. Als kwetsbare tanden in je familie geen uitzondering zijn, is het dus begrijpelijk dat hij goed verzekerd wil zijn tegen tandkosten. Wim is dan ook blij dat zijn tandverzekering ook zijn dochter beschermt.

“Een mooi en goed gebit is belangrijk. Gelukkig heb ik voorlopig gezonde tanden en heb ik nog nooit veel tandproblemen gehad. Ik heb zelfs nooit een beugel gedragen. Toen ik nog bij mijn ouders woonde, ging ik regelmatig naar de tandarts, maar daarna is dat een beetje verwaterd. Tot ik op een keer toch tandpijn kreeg. Een tand bleek beschadigd en een beetje afgebrokkeld : dat heeft mij wakker geschud: een jaarlijks tandartsbezoek is geen overbodige luxe.” 

Goede tandzorg voor het ganse gezin

“Ik was mij plots ook meer bewust van de kosten van tandzorg. Slechte tanden zitten bij ons in de familie. Stel dat ik daar ook last van krijg, dan wil ik beschermd zijn tegen de kosten. Vandaar Dentalia Up. Het is een fijn gevoel om een verzekering te hebben die je veilig houdt voor die risico’s waar je misschien niet zo vaak bij stilstaat, maar die er wel zijn.”

“Ook voor onze dochter vind ik een mooi en gezond gebit belangrijk. Mijn partner en ik helpen haar dagelijks met tanden poetsen. Dat is soms een gedoe, want Minne vindt tanden poetsen maar niks. We vertellen haar dat ze de tandmonstertjes ‘Karius en Bactus’ moet wegpoetsen en dat spreekt een beetje tot de verbeelding, maar echt enthousiast is ze niet. Het zou best kunnen dat ze later een beugel nodig heeft en dan zitten we met Dentalia ook goed. We kunnen Minne alle tandzorgen geven die ze nodig heeft en dat is een fijn idee.”

Deel dit artikel

Tags
Tanden

Verder lezen

meisje poetst haar tanden
Blog

Poets je tanden 2 keer per dag en voorkom gaatjes

Wist je dat 95% van de Belgen tijdens zijn levensloop te kampen heeft met cariës, oftewel tandbederf?

Kaasmolaren

Tot voor enkele jaren had nog niemand er iets over gehoord. Vandaag komen kaasmolaren steeds vaker voor bij kinderen. Maar wat zijn kaasmolaren nu eigenlijk? En voor welke signalen van jouw kind kun je maar beter alert zijn? Helan zoekt het voor je uit.

tanden bleken
Blog

Je tanden bleken: de risico's

Het bleken van tanden, ook wel bleachen genoemd is zeer populair. Bleachen is echter niet zonder risico’s. Lees hieronder welke methodes er bestaan; wat de risico’s zijn van het bleken van je tanden en hoe je op een veilige manier je tanden bleekt.

Blog

De eerste tandjes van je baby: wat moet je weten

Wanneer krijgt je kindje een eerste tandje en hoe weet je dat het zover is?