Ziekenfonds

10 JAAR FONS RECORDS Hasselt, Muziekodroom

Volgens de recente vakliteratuur musturberen we veel te frequent. Zo zou de gemiddelde Vlaming tot twee keer per week musturberen, niet gezond als we de geschreven pers mogen geloven.

Nu, voor je in paniek naar je dokter rent en jouw teerbeminde verzameling pornografisch materiaal door het raam kiepert, willen we je alvast geruststellen. Het is geen typefout van onzentwege maar een effectieve term. ‘Musturberen’ is namelijk jezelf te hoge eisen opleggen en een teveel aan moetjes in je leven plannen.

Gelukkig zijn er ook nog alternatieven die ons van het musturberen kunnen weerhouden. Zo is er zaterdag 4 juni een eerste van twee Fons Records label nights. En wat is de gelegenheid vraag je? Wel, het Limburgse Fons Records mag dit jaar alweer tien kaarsjes uitblazen, reden te over voor wat feestelijkheden als je het ons vraagt.

FenceThe Yummy MouthsJoeri ChipsvingersFake IndiansTrue Champions Ride On SpeedBest Parts en DJ PI Nuts zullen aanstaande zaterdag de eerste viering aftrappen en dat doen ze in de Muziekodroom in Hasselt. De bands op het programma zijn een mooie mix van gevestigde waarden binnen Fons Records en opkomend nieuw talent.

Dat Fons Records een voedingsbodem wil zijn voor nieuwe bands blijkt in 2022 meer dan ooit. In het kader van tien jaar Fons Records drijft het label het aantal nieuwe releases op en daar zitten, al zeggen we het zelf, best wat pareltjes tussen.

Voor een schamele 16,5 euro kan al de voorgaande bands zaterdag aan het werk zien. Geen geld als je het ons vraagt. Maak dus dat je met een rotvaart naar de onderstaande websites gaat en je Fons Records en Muziekodroom je terecht van je geld afhandig laat maken!

Veel plezier alvast!

Deel dit artikel

Over Helan Onafhankelijk Ziekenfonds

Helan Onafhankelijk Ziekenfonds is het op twee na grootste ziekenfonds van Vlaanderen In totaal werken 5.700 werknemers voor de sociale ondernemer, die hoofdzetels heeft in Wilrijk, Gent en Brugge. Helan heeft eeneigen betaalbare tand- en hospitalisatieverzekeringen. Bij de vzw Helan Huishoudhulp werken meer dan 4.200 huishoudhulpen met dienstencheques. Helan Thuiszorg en Helan Kraamzorg bieden zorg thuis voor wie ziek, ouder of revaliderend is. Ook Heyo, behoort tot de Helan-groep. Bij Heyo nemen jaarlijks zo’n 36.000 kinderen en jongeren, van overal in Vlaanderen, deel aan vakantiekampen met en zonder overnachting. Het kan daarvoor beroep doen op 3.500 monitoren.

Ga voor meer informatie naar www.helan.be.