Ziekenfonds

Cath Luyten shockeert Vlaanderen en doet opvallende bekentenis

Cath Luyten is allang niet meer samen met Frank Raes, maar als televisiemaakster blijft ze in the picture komen. Zeker nu ze bekent dat ze te veel 'musturbeert'.

'Musturbeert' inderdaad, met een u in plaats van een a. Een bewuste woordspeling om de aandacht te trekken voor een groot probleem. 'Musturberen' moet immers gelezen worden als 'Must-urberen', wat zoveel betekent als het constante gevoel dat je alles perfect moét doen.

Met een campagne waarvan Luyten het boegbeeld is, wil het ziekenfonds Helan aandacht geven aan het onderwerp. Want uit onderzoek blijkt dat 89 procent van de Vlamingen er last van heeft en dat gemiddeld twee keer per week. Dan mag je Cath Luyten Vlaanderen wel eens laten shockeren met een woordspeling.

Deel dit artikel

Over Helan Onafhankelijk Ziekenfonds

Helan Onafhankelijk Ziekenfonds is het op twee na grootste ziekenfonds van Vlaanderen In totaal werken 5.700 werknemers voor de sociale ondernemer, die hoofdzetels heeft in Wilrijk, Gent en Brugge. Helan heeft eeneigen betaalbare tand- en hospitalisatieverzekeringen. Bij de vzw Helan Huishoudhulp werken meer dan 4.200 huishoudhulpen met dienstencheques. Helan Thuiszorg en Helan Kraamzorg bieden zorg thuis voor wie ziek, ouder of revaliderend is. Ook Heyo, behoort tot de Helan-groep. Bij Heyo nemen jaarlijks zo’n 36.000 kinderen en jongeren, van overal in Vlaanderen, deel aan vakantiekampen met en zonder overnachting. Het kan daarvoor beroep doen op 3.500 monitoren.

Ga voor meer informatie naar www.helan.be.