Kinderopvang

Helan Kinderopvang neemt 'De eerste stapjes' in Wilrijk over

Helan Kinderopvang neemt kinderdagverblijf ‘De eerste stapjes’ in Wilrijk over. ‘De eerste stapjes’, gelegen in de Kleine Doornstraat, biedt plaats aan 48 kindjes en heeft 11 personeelsleden in dienst. Zij blijven gewoon aan de slag. ‘De eerste stapjes’ zal voortaan ‘Wonderwereld Wilrijk’ heten.

De overname van kinderdagverblijf ‘De eerste stapjes’ in Wilrijk gebeurt op vraag van de huidige eigenaar. “We hebben gekozen voor Helan Kinderopvang omdat we erg geloven in de pedagogische waarden die het bedrijf uitdraagt”, aldus Nathalie Ruyssers van ‘De eerste stapjes’. “Daarnaast vonden we het belangrijk dat ons team samen kon blijven.”

Met de overname van ‘De eerste stapjes’ - met de nieuwe naam ‘Wonderwereld Wilrijk’ - telt Helan in totaal 65 kinderdagverblijven, goed voor 2.472 opvangplaatsen. Helan Kinderopvang biedt naast kinderopvang ook een ziekenfonds, extra verzekeringen, huishoudhulp, thuiszorg, vakantiekampen en een zorgwinkel. 

Deel dit artikel

Over Helan Kinderopvang

Gezin en werk combineren, het is een pittige uitdaging. Helan ondersteunt je graag in het vinden van een gezond en werkbaar evenwicht tussen beide. Met een uitgebreid aanbod onthaalouders en kinderdagverblijven creëren we een warme, stimulerende omgeving voor je kind.