Kinderopvang

Helan Kinderopvang neemt tweede kinderdagverblijf over in Wilrijk, ‘Babypaleis' wordt ‘Wolkenwereld’

Helan Kinderopvang neemt kinderopvang ‘Wolkenwereld’ over, voorheen gekend als ‘Babypaleis’. Met dit kinderdagverblijf breidt Helan Kinderopvang het aanbod in Wilrijk verder uit, met 36 opvangplaatsen. ‘Wolkenwereld’ is het 66ste kinderdagverblijf van Helan Kinderopvang in Vlaanderen.

Helan Kinderopvang verwelkomt een nieuwe kinderopvang door de overname van ‘Babypaleis’, dat voortaan ‘Wolkenwereld’ zal heten. Met een capaciteit van 36 plaatsen en een team van zes toegewijde medewerkers die meekomen vanuit ‘Babypaleis’, zal Wolkenwereld op weekdagen geopend zijn van 7:00 tot 18:00,. ‘Wolkenwereld’ werkt met een inkomensgerelateerd tarief, dat betekent dat ouders een opvangprijs betalen op basis van hun inkomen..

Filip Standaert Directeur Kinderopvang

Het tekort aan opvangplaatsen en de werkdruk van de kinderbegeleiders zijn een blijvende uitdaging dat niet in één nacht opgelost is. De recente openingen en overnames maken deel uit van onze ambitie om kwalitatieve oplossingen te blijven bieden voor ouder en kind.

Deel dit artikel

Over Helan Kinderopvang

Gezin en werk combineren, het is een pittige uitdaging. Helan ondersteunt je graag in het vinden van een gezond en werkbaar evenwicht tussen beide. Met een uitgebreid aanbod onthaalouders en kinderdagverblijven creëren we een warme, stimulerende omgeving voor je kind.