Kinderopvang

Kinderopvang Ali Alo in Aalst verhuist naar gloednieuwe locatie

Kinderopvang ‘Ali Alo’ in Aalst, onderdeel van Helan Kinderopvang, verhuist naar een gloednieuw gebouw. Vanaf 28 maart verwelkomt de vernieuwde kinderopvang 42 kinderen van nul tot drie jaar op het nieuwe adres in de Rozendreef 192.

Kinderopvang ‘Ali Alo’ van Helan Kinderopvang verhuist vandaag naar een nieuwe, ruimere locatie op de Rozendreef 192. Het kinderdagverblijf huisvest op het gelijkvloers van een nieuw woonblok, waar een team van zeven medewerkers opvang biedt in een huishoudelijke sfeer.  Ouders genieten van een inkomens gerelateerd tarief (IKT Helan Kinderopvang heeft momenteel bijna 2.500 opvangplaatsen over heel Vlaanderen.

Filip Standaert Directeur Kinderopvang

Onze missie bij Helan Kinderopvang gaat verder dan alleen opvang bieden: we streven naar een plek waar kinderen kunnen groeien en zichzelf kunnen ontdekken. Met de verhuizing van Ali Alo naar een gloednieuwe en ruimere locatie zetten we opnieuw een stap in het verwezenlijken van deze missie. We staan al even te popelen om gebruik te maken van het gloednieuwe gebouw. De weg naar deze nieuwe locatie was een beetje hobbelig, dus we bedanken met name de ouders voor hun geduld.”

Kinderopvang als sleutelrol

De continue uitbreiding van Helan Kinderopvang versterkt de bredere kijk op welzijn van Helan, die als zorgorganisatie haar klanten helpt om hun levenskwaliteit te verbeteren via een totaalpakket aan diensten, waaronder naast kinderopvang ook een ziekenfonds, extra verzekeringen, huishoudhulp, thuiszorg, vakantiekampen en een zorgwinkel.  
 

Extra informatie 

Ali Alo zal elke werkdag geopend zijn van 6u30 tot 17u30 en biedt ouders de mogelijkheid om hun kinderen in te schrijven via het digitaal loket van de Stad Aalst. Meer informatie over de kinderopvang is beschikbaar op de website van Helan Kinderopvang.
 

Deel dit artikel

Over Helan Kinderopvang / Helan Onafhankelijk Ziekenfonds

Helan Kinderopvang is vandaag de grootste private aanbieder van opvang in kinderdagverblijven in Vlaanderen De vzw Helan Kinderopvang heeft 66 kinderdagverblijven, 10 locaties voor buitenschoolse opvang en 90 onthaalhouders onder zijn hoede, en vangt dagelijks meer dan 3.000 kinderen op. Er zijn 600 medewerkers. Daarmee is Helan één van de grote actoren in de kinderopvang in Vlaanderen. Helan heeft een bredere kijk op kinderopvang: kinderopvang moet meer zijn dan opvang alleen, maar moet kinderen ook de ruimte bieden om te groeien, dankzij een unieke pedagogische aanpak. Helan-kinderbegeleiders en -onthaalouders streven elke dag opnieuw naar een veilige, gezonde en duurzame kinderopvang.

Helan Onafhankelijk Ziekenfonds is het op twee na grootste ziekenfonds van Vlaanderen In totaal werken 5.000 werknemers voor de sociale ondernemer, die hoofdzetels heeft in Wilrijk, Gent en Brugge. Helan heeft een eigen betaalbare tand- en hospitalisatieverzekering. Bij de vzw Helan Huishoudhulp werken meer dan 3.500 huishoudhulpen met dienstencheques. Helan Thuiszorg en Helan Kraamzorg bieden zorg thuis voor wie ziek, ouder of revaliderend is. Ook Heyo behoort tot de Helan-groep. Bij Heyo nemen jaarlijks zo’n 36.000 kinderen en jongeren, van overal in Vlaanderen, deel aan vakantiekampen met en zonder overnachting. Het kan daarvoor beroep doen op 3.500 monitoren.

Ga voor meer informatie naar www.helan.be.