Fan van Helan?

  • Stuur je persoonlijke link door naar vrienden of familie
  • Wij contacteren hen voor een kennismakingsgesprek
  • Jij krijgt een cadeaubon ter waarde van 30 euro
Tevreden over Helan? Tip je vrienden en krijg een cadeaubon van 30 euro.

Deel het met je vrienden...

Wat maakt jou helemaal fan? Is het onze bredere kijk op welzijn? Zijn het de vele voordelen die je bij Helan krijgt? Of het gemak van de Mijn Helan app? Jouw enthousiasme maakt ons niet alleen blij, maar ook dankbaar. En een trouwe klant zoals jij verdient net dat beetje meer.

 

...En krijg een cadeaubon t.w.v. € 30

Deel je enthousiasme met je vrienden. Als zij door jouw tip een kennismakingsgesprek met ons plannen, krijg jij een cadeaubon t.w.v. € 30 bij Helan Zorgwinkel, Fleurop, Standaard Boekhandel of Bongo. Jij kiest je bon!

Raadpleeg het actiereglement
 

Zo werkt het

Vertel je vriend over ons

Maak hieronder een persoonlijke link aan. Deel de link met je vrienden via WhatsApp, e-mail, tekstbericht, … Vertel er gerust bij waarom je fan van Helan bent.

Je vriend vult een formulier in via de link die je doorstuurde. Met de ingevulde contactgegevens kunnen wij je vriend contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (videocall of fysiek).

Wij weten via de link dat jij ons aanbevolen hebt. Na het kennismakingsgesprek met je vriend contacteren we jou. Je kiest je cadeaubon en ontvangt die per e-mail.

Maak je link aan in 1-2-3

Je vindt deze code met 13 cijfers op je kleefbriefje

Helaas is het op dit ogenblik niet mogelijk de link te genereren. Probeer later opnieuw of deel uw klantennummer met uw vriend en verwijs hen door naar de pagina https://www.helan.be/vriendenactie.

Deel de link met je vrienden via WhatsApp, e-mail, tekstbericht, … Vertel er gerust bij waarom je fan van Helan bent.

 

Verzamel tot 20 bonnen

Voor elk kennismakingsgesprek via jouw tip, krijg je een cadeaubon.

Denk je nog meer mensen te kennen die onze brede kijk op welzijn kunnen appreciëren? Deel dan gewoon een je persoonlijke link met meerdere kennissen (vrienden, familie, buren,..) en verzamel tot maximum 20 bonnen.

“Via mijn klantenadviseur was ik op de hoogte van de Vriendenactie bij Helan. Toen een vriendin vroeg bij wie zij aangesloten was, zag ik een uitgelezen kans om hieraan deel te nemen. Na het infogesprek sloot mijn vriendin zich aan en kreeg ik de waardebon. Wat ik er precies mee ga kopen weet ik nog niet, maar het is wel een goed moment om het aanbod te verkennen!”

Maaike

“Op de Helan-site zag ik info over de vriendenactie, dé uitgelezen kans om mijn vriendin ook klant te maken van Helan. We planden een gesprek in en mijn vriendin sloot aan. Hierna kreeg ik de cadeaubon van 30 euro op voor de Zorgwinkel. En die komt binnenkort zeker van pas om babyspullen te kopen, over enkele weken wordt onze zoon geboren!”

Niels

Meer verhalen

Maaike
Niels