Testimony

Ik verwacht mijn zoon een perfecte glimlach te kunnen geven

Nathalie (50) investeert graag in de glimlach van haar zoon Arnaud (17). Nathalie is alleenstaande mama van twee tieners. Eerst droeg haar dochter een beugel en nu is het de beurt aan Arnaud. Om alle kosten te helpen dragen, is Nathalie blij met een verzekering als Dentalia Plus.

“Ik ben de laatste jaren al meer dan eens blij geweest dat ik voor een tandverzekering heb gekozen. Natuurlijk wil ik er graag verzorgd uitzien en tandproblemen volg je op mijn leeftijd best meteen op. En mijn kinderen wil ik, zoals elke mama, alle kansen geven. Als je hun gebit kan verbeteren, en mooier kan maken, dan wil je daar natuurlijk alles voor doen. Als je, zeker als alleenstaande mama, de prijzen hoort voor implantaten, kronen en orthondontie, dan vraag je je af: hoe moet ik dat in godsnaam allemaal betalen? Dankzij Dentalia Up moet ik mij geen zorgen meer maken om dure tandzorg.”

Als je als alleenstaande mama, de prijzen hoort voor implantaten, kronen en orthondontie, dan vraag je je af: hoe moet ik dat in godsnaam allemaal betalen?

“Mijn dochter heeft een redelijk eenvoudige beugel gehad. Op een dik jaar was ze van de beugel af en kon ze met een perfect gebit verder. Bij Arnaud was het een beetje ingewikkelder. Hij had een voorbeet en heeft 2 tanden moeten laten trekken voor hij met de beugel kon starten. Arnaud draagt zijn beugel nu 2 jaar en zal nog een maand of 6 moeten volhouden. Heel erg vindt hij dat niet; mooie tanden zijn belangrijk genoeg om wat moeite voor te doen. Maar hij kijkt er wel naar uit om tegen zijn 18de van die blokjes en elastiekjes verlost te zijn.”

Vroeger stelde ik tandzorg wel eens uit omwille van het budget. Dat zal mijn kinderen nu niet overkomen, dankzij Dentalia Up.

“Het voelt goed dat ik mijn kinderen de best mogelijke tandzorg kan geven op elk moment. En dat we niet moeten wachten tot er budget voor is. Vroeger, voor ik Dentalia Up had, heb ik tandzorg wel eens uitgesteld omwille van de kosten. Dat levert mij nu extra problemen op. Dat zal mijn kinderen alvast niet overkomen, dankzij Dentalia Up.”

Deel dit artikel

Tags
Tanden

Verder lezen

meisje poetst haar tanden
Blog

Poets je tanden 2 keer per dag en voorkom gaatjes

Wist je dat 95% van de Belgen tijdens zijn levensloop te kampen heeft met cariës, oftewel tandbederf?

Kaasmolaren

Tot voor enkele jaren had nog niemand er iets over gehoord. Vandaag komen kaasmolaren steeds vaker voor bij kinderen. Maar wat zijn kaasmolaren nu eigenlijk? En voor welke signalen van jouw kind kun je maar beter alert zijn? Helan zoekt het voor je uit.

tanden bleken
Blog

Je tanden bleken: de risico's

Het bleken van tanden, ook wel bleachen genoemd is zeer populair. Bleachen is echter niet zonder risico’s. Lees hieronder welke methodes er bestaan; wat de risico’s zijn van het bleken van je tanden en hoe je op een veilige manier je tanden bleekt.

Blog

De eerste tandjes van je baby: wat moet je weten

Wanneer krijgt je kindje een eerste tandje en hoe weet je dat het zover is?