Uitleenmateriaal

Een rolstoel, ziekenbed of tillift. Bij de uitleendienst van Helan Zorgwinkel kan je voor een betaalbare prijs tijdelijke gezondheidsmaterialen huren.

Word klant

Sluit online aan of maak een afspraak

Materiaal huren aan een voordelig tarief

Als klant van Helan Ziekenfonds kan je medisch materiaal zoals een rolstoel, ziekenhuisbed of afkolftoestel huren aan een voordelig tarief.

Raadpleeg het volledige aanbod en de prijslijst op de website van de Helan Zorgwinkel.

Heb je de geleende materialen niet meer nodig? Dan halen wij het bij je thuis weer op. Vul dit formulier om de ophaling te regelen.

  • Je bent in orde met je ziekenfondsbijdrage.

Wil jij ook genieten van onze voordelen?

Klant worden bij Helan Ziekenfonds is heel eenvoudig. Sluit online aan of laat je adviseren door één van onze medewerkers. De keuze is aan jou!

Sluit aan of Vraag vrijblijvend advies

 

Helan Uitleendienst

Materiaal ontlenen via Helan Zorgwinkel

Om de zorg bij je thuis mogelijk te maken, heb je vaak (tijdelijk) aangepast materiaal nodig. De uitleendienst van Helan Zorgwinkel heeft een brede waaier van medisch en gezondheidsmateriaal, zoals afkolftoestellen, hometrainers, verzorgingsbedden, rolstoelwagens en nog veel meer.

Bekijk het aanbod

Arbeidsongeschiktheid en uitkering

Wat te doen bij arbeidsongeschiktheid? Wanneer wordt je ziekte-uitkering uitbetaald? Wat zijn je rechten en plichten?

Helan Zorgwinkel

Of je nu op zoek bent naar artikelen waar je gezond en fit mee blijft of een rolstoel om te revalideren, op Helan Zorgwinkel vind je medisch- en gezondheidsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit.

Hospitalisatieverzekeringen

Geen zorgen om ziekenhuiskosten, want Hospitalia beschermt je voor, tijdens en na je opname. Hospitalia, de hospitalisatieverzekeringen via Helan.

Zorg en ondersteuning

Kraamzorg, thuiszorg, thuisverpleging, zorgmateriaal, financiële steun of persoonlijk advies. Reken op het zorgaanbod van Helan en vind de ondersteuning die je zoekt.

Thuisverpleging

Professionele hulp van verpleegkundigen voor medische verzorging bij je thuis, voor korte of lange tijd.